Volledig scherm
© AFP

Bill Cosby schuldig bevonden aan seksueel misbruik. Gevallen tv-ster scheldt aanklager uit na uitspraak

Acteur Bill Cosby is vandaag in Norristown, Pennsylvania schuldig bevonden aan het misbruik en drogeren van Andrea Constand in 2004. De tachtigjarige komiek is veroordeeld voor drie misdrijven. Op elk staat maximaal tien jaar cel.

46 reacties

 • danny meulders

  3 jaar geleden
  80 jaar oud en 10 jaar cel of levenslang ? lang zal het in ieder geval niet meer zijn
 • Marco Maerten

  3 jaar geleden
  Ik blijf twijfels hebben,maar geef de slachtoffers voordeel van twijfel. Toch bericht aan mannen: als een vrouw iets wil en je wijst ze af..zal er altijd ééntje tussenzitten die uit is op dit soort wraak.
 • Cooks Roy

  3 jaar geleden
  Domme Cosby! In plaats van te vragen om in België berecht te mogen worden. Dan was hij gisteren al terug een vrije vogel geweest.
 • Donald Trompet

  3 jaar geleden
  Mooi hoop dat hij het maximum krijgt en dat hij daar de rest van zijn dagen mag verslijten.
 • Jef Lois

  3 jaar geleden
  Als het waar is dan is hij niet zo onaantastbaar als hij wel gedacht heeft want nu hebben ze hem met zijn nekvel. Maar wat ik wel raar vind aan deze hele commedie is dat die vrouwen daar ZO lang mee gewacht hebben. Als tegenwoordig een vrouw wil boort ze iedere man de grond in als ze wil met dergelijke beweringën en dat klopt niet meer.
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 2. Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”
  PREMIUM
  Celebrities

  Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”

  Ze had gehoopt op goed nieuws uit Oostende, bij het begin van het nieuwe jaar. Na zoveel ellende in het coronajaar moest het wel beter zijn in 2021. Helaas is het voor Jacky Lafon helemaal anders uitgedraaid: kort na Nieuwjaar is haar zus Liliane op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Covid-19. In Primo doet Jacky het verhaal van de droevige strijd van Liliane, in de hoop dat door haar getuigenis sommige mensen de ernst van de situatie gaan inzien. ‘Nog te veel mensen wuiven deze crisis gewoon weg’, zucht ze.
 1. George Clooney is dolgelukkig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaamheid”
  PREMIUM
  Celebrities

  George Clooney is dolgeluk­kig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaam­heid”

  George Clooney (59) legde vorig jaar zijn gezondheid in de weegschaal om zijn nieuwe film ‘The Midnight Sky’ te kunnen maken. Toen corona uitbrak moest hij die soms gevaarlijke passie voor zijn werk noodgedwongen aan banden leggen. “Het maakt me blij dat een eenvoudig leven voor mij nog altijd werkt.” George Clooney over zijn liefde voor Amal, zijn rol in Midnight Sky en zijn bijna-doodservaringen.
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show