Bijna 100 kilo kwijt: acteur John Goodman verbaast met spectaculair gewichtsverlies

CelebritiesActeur John Goodman (69), die jarenlang furore maakte met zijn rol in sitcom ‘Roseanne’, zorgt voor verbazing én verwondering onder zijn fans. Toen hij zijn opwachting maakte tijdens de première van de nieuwe animatiereeks ‘The Freak Brothers’ — waarvoor hij een stem insprak — trok hij alle aandacht met zijn nieuwe looks. De acteur wist dan ook spectaculair te vermageren en speelde meer dan 90 kilo kwijt in totaal. 

3 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Topprestatie!
 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Zijn hart en gewrichten zullen hem dankbaar zijn
 • Angelique Derweduwe

  1 maand geleden
  Je bent een zeer mooie man geworden zo vermagerd, daar moet je karakter voor hebben om zoveel af te vallen, het staat je volledig
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.