Het dagelijkse regime van Kim Kardashian.
Volledig scherm
PREMIUM
Het dagelijkse regime van Kim Kardashian. © Instagram

“Bijna 10 kilo lichter, zelfs mijn moeder wilde weten hoe ik het deed”: dit is het exácte regime van Kim Kardashian

CelebritiesMet de billen bloot op de cover, als iemand het kan, is het Kim Kardashian (37) wel. Na een gewichtsverlies van 9 kilogram voelt ze zich naar eigen zeggen beter dan ooit. Om haar figuur te behouden doet ze niet alleen aan training, ze houdt er ook een strikt dieet op na. Dit is het exacte regime van de ‘The Kardashians’-ster.

9 reacties

 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  de ballonnen wat ontluchten ? ... NONKELJEAN
 • Noella Baeten

  3 maanden geleden
  Niet moeilijk met een persoonlijke kok en trainer
 • stefan emrod

  3 maanden geleden
  Ons kim is geen 37 he.
 • Nathalie Laporte

  3 maanden geleden
  Miss fotoshop, hier gelooft toch niemand iets van..
 • Hilde Weymeersch

  3 maanden geleden
  Schoon hoor zo mager. Bah.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. 
Twitteraccount van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controversiële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”
  Celebrities
  17

  Twitter­ac­count van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controver­siële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”

  Rapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft voor de zoveelste keer controversiële uitspraken gedaan tijdens een interview. Dit keer had hij het over Hitler, en stelde hij dat we “de nazi’s niet constant zouden mogen dissen”. Intussen is de rapper ook verbannen van Twitter omdat hij een hakenkruis gepost had. Dat bevestigde topman Elon Musk.