Chris Pizzello/Invision/AP
Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

“Beyoncé gaat volgend jaar opnieuw op wereldtournee”

CelebritiesFans van Beyoncé (41) kunnen maar beter even gaan zitten. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde ‘Page Six’ gaat de Amerikaanse zangeres volgend jaar opnieuw op wereldtournee.

 1. Arnold Schwarzenegger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-citaat in het gastenboek
  Play
  Celebrities
  6

  Arnold Schwarzen­eg­ger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-ci­taat in het gastenboek

  Oostenrijks-Amerikaanse acteur Arnold Schwarzenegger (75) zorgde woensdag voor heel wat ophef nadat hij tijdens een bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz het beroemde citaat “I’ll be back” uit de film ‘The Terminator’ in het gastenboek schreef. Mensen reageren geschokt op sociale media: “Hij had twee keer moeten nadenken over zijn boodschap”, luidt het.
 2. Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”
  Play
  Celebrities

  Vrouw van George Clooney doet onthulling over haar echtgenoot: “Ik vind dat je een goede zanger bent”

  Amal Clooney (44), de vrouw van George Clooney (61), verklapt dat er een zanger schuilt in haar echtgenoot. George, die samen met Amal aanwezig was op de Albie Awards - een initiatief van de Clooney Foundation -, grapt dat hij het jammer vindt niet te mogen zingen tijdens de awardshow. Waarop Alba hem meteen wat extra zelfvertrouwen geeft: “Ik vind dat je een heel goede zanger bent.”
 3. Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”
  Play
  Celebrities

  Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”

  Stille waters, diepe gronden? Het lijkt wel te gelden voor Victoria Beckham (48). De modeontwerpster liet zich van haar meest speelse kant zien als het over de hobby van manlief David Beckham (47) gaat. Sinds de lockdown ontdekte ook hij een nieuwe hobby: bijenteelt. In een video grapt ze met het feit dat David haar al meermaals ‘plakkerig spul’ aanbood, wat zij dan ‘proefde’. Dubbelzinnigheid alom, en dat valt in goede aarde bij haar volgers.