REPORTERS
Volledig scherm
© REPORTERS

Betrapt! Tieneridool snuift cocaïne op luxejacht

Tieneridool Halsey (23) heeft één en ander uit te leggen. Alles lijkt er namelijk op te wijzen dat de zangeres op heterdaad betrapt is op het snuiven van drugs, vermoedelijk cocaïne. Dat schrijft Daily Mail.

3 reacties

 • Fons Billen

  5 jaar geleden
  weeral een voorbeeld voor de jeugd!
 • Glenn Verbeeck

  5 jaar geleden
  Groot gelijk kind, doe zo verder.
 • franky van damme

  5 jaar geleden
  vogel voor de kat
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. “Wie had er ooit gedacht dat kannibalisme zo populair zou zijn?”: Dakota Johnson steekt de draak met Armie Hammer tijdens speech
  Celebrities

  “Wie had er ooit gedacht dat kannibalis­me zo populair zou zijn?”: Dakota Johnson steekt de draak met Armie Hammer tijdens speech

  Wie in het publiek zat tijdens het zogenaamde Taste of Sundance-diner zal zich de speech van Dakota Johnson (33) ongetwijfeld nog lang herinneren. Tijdens haar toespraak op het Sundance Film Festival verwees de ‘Fifty Shades of Grey’-actrice namelijk meerdere keren naar de kannibalistische kantjes van Armie Hammer (36), en dat tot groot jolijt van de aanwezigen.