EPA
Volledig scherm
© EPA

Bella Hadid wil de uitstoot van haar vele vliegreizen tegengaan: “Ik ga 600 bomen planten”

CelebritiesBella Hadid (23) vliegt als model de hele wereld rond, maar baalt er behoorlijk van dat haar werk zo'n grote impact heeft op het milieu. Daarom heeft ze besloten honderden bomen te laten planten om haar ecologische voetafdruk iets te verkleinen. Dat deelt ze mee op haar Instagrampagina.

7 reacties

 • freddy cardoen

  2 jaar geleden
  Wat denkt dat mens nu dat die zeshonderd bomen gaan helpen . Als ze nog veel vliegt zullen haar zeshonderd het niet lang overleven . Maar ja het is een kwestie van uw geweten te sussen .
 • willem merken

  2 jaar geleden
  En dan doen we leuk verder.
 • Michel Jacobs

  2 jaar geleden
  Beter dan niets, maar zeshonderd bomen.... Een passagiersvliegtuig verbruikt gemiddeld 650 liter kerosene per passagier per vlucht, daar komt 580 kg verbrandings-CO2 van. Een hectare bos legt per jaar circa1.4 ton CO2 vast.Grosso modo kan je dus stellen dat ,alles meegerekend , je voor intercontinentale vluchten voor een heen en terugreis bijna een hectare bos moet aanplanten PER REIS.Zelfs als het maar de helft is, gaat ze er met haar zeshonderd bomen niet komen vrees ik...
 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  600 bomen aan 3 euro per stuk.Wat een investering zeg !
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Een voorbeeld dat navolging verdiend.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kleine meisjes worden groot: metamorfose voor Millie Bobby Brown van 'Stranger Things’
  Play
  Celebrities

  Kleine meisjes worden groot: metamorfo­se voor Millie Bobby Brown van 'Stranger Things’

  Fans van ‘Stranger Things' moesten twee keer kijken toen ze Millie Bobby Brown (18) afgelopen weekend op de rode loper in New York zagen. De actrice zag er onherkenbaar uit met haar blonde haren en lange witte jurk. Brown lijkt helemaal niet op haar personage in de serie ‘Stranger Things’. De actrice werd in het sterrendom gekatapulteerd toen ze slechts 12 jaar oud was door haar rol als Eleven. Het eerste deel van ‘Stranger Things 4' is vanaf 27 mei te zien op Netflix.