Bella Hadid
Volledig scherm
Bella Hadid © Instagram

Bella Hadid doet fans schrikken met huilfoto’s: “Zo gaat het er al jaren elke avond aan toe”

CelebritiesTopmodel Bella Hadid (25) sprak openhartig over haar mentale problemen. Op Instagram deelde ze enkele foto’s waarop ze al huilend te zien was. “Wat je op sociale media ziet is niet écht. Als je worstelt met je mentale gezondheid, denk daar dan aan”, schrijft ze.

13 reacties

 • Leen Demeyer

  8 maanden geleden
  Ze liet haar gezicht enorm opereren tov vroeger. Nu wordt ze oa bejubeld hierom. Dat kan haar een gevoel van leegte en ongeliefd zijn bezorgd hebben. Misschien voelt ze zich diep vanbinnen heel ontkend hierdoor.
 • frank stichelmans

  8 maanden geleden
  Veel veel sterkte,
 • Gitte Wouters

  8 maanden geleden
  Het is niet omdat je veel geld hebt of je 'droomjob' uitoefent dat je geen mentale problemen kan hebben. Ik schrik echt van de meningen te lezen van andere mensen hierover. We zijn allemaal mensen en we zouden er voor elkaar moeten zijn ipv over elkaar te oordelen.
 • Bart De Groote

  8 maanden geleden
  Jonges toch, wat is dat tegenwoordig. Ze hebben nog nooit zoveel gehad als nu en ze zijn blijkbaar ook nog nooit zo ongelukkig geweest. Conclusie: teveel tijd is alleen maar goed om te piekeren en daar worden mensen ongelukkig van. Psychologen gaan dat niet oplossen. Denk minder en doe gewoon iets. Waar ze wel gelijk in heeft: die fake wereld van de sociale media is puur vergif. Smijt het buiten of beter nog: begin er niet aan. T is erger dan roken en drinken tegelijk!
 • Max Illens

  8 maanden geleden
  Je mag nog je droomberoep uitoefenen, je passie volgen en ook heel rijk zijn, mentale problemen kun je nooit uitsluiten. Het ga je goed Bella Hadid, zorg voor jezelf en aan alle lezers: wees gelukkig en pluk de dag.
 1. Een modeontwerpster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?
  PREMIUM
  Celebrities

  Een modeont­werp­ster, fotografe en véél muzikanten: waar hangen de kinderen van The Beatles uit?

  Van de vier muzikanten die samen de meest populaire rock- en popband ooit - The Beatles - opzetten, zijn er nog twee in leven. John Lennon werd op 8 december 1980 in New York door een dolgedraaide fan doodgeschoten, George Harrison overleed op 29 november 2001 aan de gevolgen van keelkanker. Zanger en bassist Paul McCartney is tot op de dag van vandaag albums blijven maken en ook drummer Ringo Starr is nog altijd actief. Maar wat is er van hun kroost geworden? “Het was niet makkelijk om z'n zoon te zijn.”