Anne Douglas en Kirk in 1980.
Volledig scherm
Anne Douglas en Kirk in 1980. © Photo News

Belgische weduwe van Kirk Douglas op 102-jarige leeftijd overleden

CelebritiesAnne Douglas is op 102-jarige leeftijd overleden. De Belgische was vooral bekend als de echtgenote van filmlegende Kirk Douglas, die in 2020 al stierf. 

3 reacties

 • urbain schotte

  1 jaar geleden
  Hopelijk terug samen in een andere dimentie.Zou mooi zijn !
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  sterkte aan de familie
 • lieven philips

  1 jaar geleden
  Is wel niet geboren als Anne Buydens maar als Marx
 1. Wie is Sam Ryder, de ‘langharige hippie' die ei zo na het Songfestival won? “Sia stuurde me dat Justin Bieber me had aangeraden”
  PREMIUM
  Muziek

  Wie is Sam Ryder, de ‘langharige hippie' die ei zo na het Songfesti­val won? “Sia stuurde me dat Justin Bieber me had aangeraden”

  Tweede op het Songfestival, maar volgens velen de échte winnaar: Sam Ryder. De Britse zanger moest de duimen leggen voor Oekraïne, maar zonder de oorlog had z’n popsong ‘Space Man’ wel eens de bovenhand kunnen halen. De zelfverklaarde hippie maakte zo eigenhandig een einde aan jarenlange gemodder van het VK op het Songfestival. Niet slecht voor een sessiemuzikant die zich tijdens corona verveelde, en dan maar covers begon te posten op TikTok.
 2. Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard
  Play
  Celebrities

  Eerst werd ze uit de rechtbank gezet, nu doet ze haar verhaal: goede vriendin van Johnny Depp haalt stevig uit naar Amber Heard

  Midden april werd Gina Deuters, een goede vriendin van Johnny Depp, uit de rechtbank gezet. Deuters moest normaal gezien getuigen in het proces tussen de acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard. Alleen had de vrouw voor haar getuigenis al enkele filmpjes van het proces gezien. Als gevolg moest ze de rechtszaal verlaten. Ondertussen heeft de vrouw echter een tweede kans gekregen. In een interview met het Amerikaanse ‘Page Six’ doet Gina Deuters nu alsnog haar verhaal. “In het begin leek ze een aardige huisvrouw, maar al snel kwam haar ware aard naar boven.”