Belgische première op filmfestival van Cannes start half uur te laat... vanwege Tom Cruise

CelebritiesIn Cannes is het filmfestival opnieuw van start gegaan. Meteen stond de Belgische film ‘Le Otto Montagne’ van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch op het programma. Al liep dat niet helemaal van een leien dakje... De film startte namelijk een halfuur te laat, met dank aan Tom Cruise. Die stond namelijk nog doodleuk handtekeningen uit te delen op de rode loper.

1 reactie

 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Tom groot acteur en zeer vriendelijk iemand . Proficiat Tom.
 1. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.