“Belgisch topmodel Rose Bertram aan het daten met voetballer Kylian Mbappé”

CelebritiesHet Belgische model Rose Bertram (27) zou een nieuwe vriend hebben. Verschillende media, waaronder ‘Daily Mail’, schrijven dat ze aan het daten is met topvoetballer Kylian Mbappé (23), die voor Paris Saint-Germain speelt.

7 reacties

 • Cecarine De Smet

  4 maanden geleden
  Ze vergeet er spijtig genoeg bij te vertellen hoe ze het zo ver kunnen brengen heeft, uit goede bronnen vernomen : veel geld gegeven om contract te krijgen, en nog veel meer...met veel geld kan je veel. En ze is idd een mooie vrouw. Wat een grote gelijkenis met haar vorige vriend, alias de vader van haar kinderen. Hopelijk blijft ze op het rechte pad
 • armand van meerbeek

  4 maanden geleden
  Topmodel...geld krijgen om niets te doen behalve mooi zijn. Voetballer... geld krijgen om tegen een balleke te stampen. 2 rolmodellen dus.....
 • Francis smet

  4 maanden geleden
  Hij zal wel scoren, zelfs met zijn ogen dicht.
 • stijn meuris

  4 maanden geleden
  Wat kan de liefde mooi zijn...
 • Ivan Vergauwen

  4 maanden geleden
  Ze moet wel beseffen dat ze één van de zovelen zal zijn die bij hem de revue zal passeren.
 1. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”
 2. Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”
  Celebrities

  Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”

  De Britse superster Sam Smith (30) - die in mei 2019 uitkwam als non-binair - bracht vrijdag een muziekvideo uit voor hun hitsingle ‘I’m not here te make friends’. Daarin zijn heel wat weelderige kostuums te zien, waaronder een roze bontjas, een crèmekleurig korset en fonkelende handschoenen met bijpassende tepelbedekkingen. En daarover krijgt de artiest nu bakken kritiek via sociale media. Al wordt dat wel tegengesproken door de fans van de ster.