Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spears-documentaire: “Ik wil gewoon mijn leven terug”

CelebritiesNetflix heeft de volledige trailer gelost van de explosieve Britney Spears-documentaire. In de eerste beelden van ‘Britney vs. Spears’ horen we onder meer hoe de zangeres vertelt dat ze haar leven terug wilt. “Ik heb dezelfde rechten als iedereen.” Britney (39) is niet blij met de nieuwe documentaire. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider.

0 reacties

  1. Nigeriaanse zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”
    Play
    Celebrities

    Nigeriaan­se zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”

    Asake (27), een populaire Nigeriaanse zanger, is dit weekend met ruim twee uur vertraging begonnen aan zijn optreden in het Britse Birmingham. Een vertraging waar de fans duidelijk niet mee gediend waren. Vooraleer de zanger eindelijk op het podium verschijnt, is er dan ook veel boegeroep te horen. Na enkele liedjes haalt Asake plots verschillende briefjes van 100 dollar (zo’n 95 euro) uit zijn broekzak en begint die uit te delen. “Een manier om zich te excuseren na zijn vertraging”, aldus de fans.