Adele
Volledig scherm
Adele © EPA

Bekentenis van journalist dat hij nieuwe cd Adele niet heeft gehoord, kost zijn baas 650.000 euro

CelebritiesPlatenmaatschappij Sony weigert de opnames vrij te geven van een exclusief gesprek dat zangeres Adele had met een Australische journalist. De verslaggever bekende tijdens het gesprek met de Britse zangeres dat hij maar één nummer van haar nieuwe plaat had gehoord. Daarom wil Sony niet dat het interview wordt uitgezonden, meldt de Britse krant ‘The Guardian’.

2 reacties

 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Waarom betalen voor een interview? Stop daarmee en die zogenaamd bekende mensen worden minder bekend en gaan beseffen dat zij de omroepen meer nodig hebben dan de omroepen hen.
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  650,000 euro om een interview over een nieuwe CD te mogen doen. Sony zou de kosten moeten betalen, niet andersom.
 1. Adele, Coldplay en Stromae bestoken hitlijsten, maar niet iedereen is even vernieuwend: “Dit is niet zonder risico”
  PREMIUM
  MUZIEK

  Adele, Coldplay en Stromae bestoken hitlijsten, maar niet iedereen is even vernieu­wend: “Dit is niet zonder risico”

  De groten der aarde schenken ons een onverhoopt muziekweekend. Zowel Adele, Stromae als Coldplay komen met nieuwe singles en clips. Muziek die voor heel wat jolijt zorgt bij de fans, maar ook op heel wat kritiek kan rekenen. “Dit is gewoon meer van hetzelfde”, klinkt het voor Adele en Stromae, terwijl Coldplay dan weer de commentaar krijgt dat hun sound te fel veranderd is. Waarom duiken al die artiesten nu plots op? En wie heeft de juiste koers ingeslagen?
 2. “Ik vraag me af of ik even succesvol zou zijn geweest als ik niet plus-size was”: de stijlevolutie van Adele
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ik vraag me af of ik even succesvol zou zijn geweest als ik niet plus-size was”: de stijlevolu­tie van Adele

  Nu Adele (33) op het punt staat om een nieuw album - haar eerste in zes jaar - uit te brengen, staat de Britse weer volop in de publiciteit. Vallen daarbij op: haar glamoureuze outfits en strakke lichaam. Een groot verschil met hoe ze in 2007 haar debuut maakte in de muziekwereld. Een blik op de stijlevolutie van een muziekicoon. “Anna Wintour maakte een ‘lady’ van me.”