Dave Chappelle wordt aangevallen op het podium.
Volledig scherm
Dave Chappelle wordt aangevallen op het podium. © Getty/Twitter

Beelden tonen hoe controversiële komiek Dave Chapelle wordt aangevallen op podium, acteur Jamie Foxx snelt hem te hulp

CelebritiesKomiek Dave Chapelle (48) is dinsdagavond lokale tijd aangevallen in het midden van zijn show in de Hollywood Bowl van Los Angeles, zo bevestigen ooggetuigen. Er duiken ook beelden van het incident op op Twitter. Acteur Jamie Foxx (54), die vanuit de coulissen mee aan het kijken was, zou Chappelle te hulp gesneld zijn. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media. 

10 reacties

 • danny janssens

  2 maanden geleden
  @Eric Leysen , U verwoord hoe velen dit zien! Er boenk op!
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  als je niet kan lachen met jezelf dan blijf je best weg bij zulke komieken Van mij mag alles gezegd worden in deze context ALLES , en dat stoot idd. IEDEREEN tegen de borst die daar niet tegen kan Leer eens leven met u zelve daar start het en vooral leer met u zelve te lachen Zelfs deze komiek moet dit doen en nu Lachen met deze podium duiker die eigenlijk er naast sprong om te beginnen wat ne sukkelaar
 • Thomas Coen

  2 maanden geleden
  Als je geen grappen mag maken over bepaalde groepen discrimineer je hen net juist.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Deze aanval ging niet over de lgbts show.
 • Michael Vandevelde

  2 maanden geleden
  Hebben jullie de meest recente special op Netflix zelf bekeken vooraleer de commentaar te plaatsen dat hij controversiële uitspraken doet? Ofwel is het antwoord neen, ofwel moeten jullie nog eens goed opnieuw kijken. Hij brengt een zeer sterk verhaal waaruit net blijkt dat de LGBTQ+ (letters zijn bijna op denk) in de fout gaan. Net als hier overigens. De slinger slaat wat door me dunkt.
 1. Hollywoodsterren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraaiing abortuswet: “Onafhankelijk, tenzij je een baarmoeder hebt”
  Celebrities

  Hollywood­ster­ren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraai­ing abortuswet: “Onafhanke­lijk, tenzij je een baarmoeder hebt”

  “4th of July gaat niet door wegens een gebrek aan onafhankelijkheid”, klinkt het op de sociale media van Kim Kardashian. De realityster is ook niet de enige die zich op de Amerikaanse nationale feestdag uitgesproken heeft. Ook andere beroemdheden maakten van de gelegenheid gebruik om te reageren op de terugdraaiing van de abortuswet door het Amerikaanse Hooggerechtshof.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.