Bart De Wever, vakantiejob Bart De Wever, vakantiejob
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever, vakantiejob Bart De Wever, vakantiejob © Dieter Bacquaert

Bart De Wever over zijn vakantiejob: "Onze kinderen hebben het op heel wat vlakken makkelijker dan wij destijds"

CelebritiesWat heeft de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (47) toch met dierenpakken? Vier jaar geleden donderde hij verkleed als panda van het podium tijdens de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren, nu poseert hij als leeuw voor de Zoo. Heeft zijn vakantiejob van dertig jaar geleden dan zoveel indruk op hem gemaakt? ‘Ik verdiende er vooral goed geld mee’, klinkt het nuchter.

16 reacties

 • imke de meester

  4 jaar geleden
  noemt hij dat een vakantie naar Auschwitz ? Natuurlijk vind ik het goed dat hij dat aan zijn kinderen laat zien, maar ik hoop dat hij toch nog plezantere zaken gaat doen.
 • Roger De Paardestaarte

  4 jaar geleden
  Goede opvoeding, zou ik persoonlijk niet steunen.
 • Jan Sierens

  4 jaar geleden
  Een vakantiejob geeft helemaal niet aan wat je moet doen om een euro te verdienen. Verlaagde RSZ en geen bedrijfsvoorheffing. Een totaal verkeerd beeld krijgen ze dus.
 • PAUL BROODHAERS

  4 jaar geleden
  Toffe leeuw.
 • Peter Buyck

  4 jaar geleden
  Heeft iemand foto's van toen? Zijn kinderen nu hebben het misschien makkelijk dan wij destijds maar kinderen van werkloze ouders met een torenhoge schuldenlast hebben het nog even moeilijk als toen. Na jaren trouwe dienst gestraft worden voor de bedrijfssluiting met een streng werkloosheidsbeleid. Sommigen berusten in hun werkloosheid... omwille van zwaarmoedigheid, wantrouwen en depressie.