Barack Obama en Bruce Springsteen.
Volledig scherm
Barack Obama en Bruce Springsteen. © EPA

Barack Obama en Bruce Springsteen maken samen achtdelige podcastserie

CelebritiesOud-president van de VS Barack Obama (59)en zanger Bruce Springsteen (71) hebben samen aan een achtdelige podcast gewerkt. De eerste twee afleveringen van de reeks zijn vanaf vandaag exclusief te beluisteren op Spotify.

3 reacties

 • Anna Pauels

  4 dagen geleden
  Obama zijn ego kent dan ook geen grenzen
 • willy zachel

  6 dagen geleden
  Dat is blijkbaar een nieuwe manier om nog en nog rijker te worden ! Harry en Meghan hebben dat ook ontdekt !
 • Edmond Dumont

  6 dagen geleden
  Dit is super
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. De 'grote sprong' van Harry en Meghan: onafhankelijk zijn was het plan, Covid-19 maakte er ballingschap van
  PREMIUM

  De 'grote sprong' van Harry en Meghan: onafhanke­lijk zijn was het plan, Covid-19 maakte er balling­schap van

  Harry (36) en Meghan (39) verwachten nieuw leven, maar hoe zou het eigenlijk met hun eigen leven zijn? In Californië, waar zij door de pandemie nog meer geïsoleerd van de Britse royals zitten dan ze ooit hadden gewild? Hun commerciële plannen draaiden anders uit, zo blijkt, en intussen mort de Britse pers nog na: zelfs baby nummer 2 zorgde gisteren voor giftig commentaar. Portret van de grote sprong.
 2. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities
  1

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?