Amber Heard en Johnny Depp.
Volledig scherm
Amber Heard en Johnny Depp. © EPA

Bandlid van Johnny Depp niet te spreken over Amber Heard: “Ze dreef hem tot drugsgebruik en alcoholisme”

CelebritiesBill ‘Beano’ Hanti, een voormalig bandlid van Johnny Depp (58), is absoluut geen fan van Johnny’s ex-vrouw, Amber Heard (35). Volgens Bill dreef zij de acteur en muzikant tot drugsmisbruik. “Ze heeft zijn hele carrière verpest.”

2 reacties

 • Lisa Carpentier

  1 jaar geleden
  Ik sta achter Johnny Depp…. Prachtig acteur, en idd, die domme Amber Heard heeft hem kapotgemaakt. Pirates of the Carribean zal nooit meer hetzelfde zijn, kan nooit zonder Johnny 🙁..
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Zoals veel mannen hem voorgedaan hebben heeft Johnny Depp zich ook laten vangen. Ze zien een mooie vrouw (of een vrouw ziet een knappe man) worden verliefd en denken dat ze de hemel op aarde gevonden hebben. Tot vaak de realiteit het overneemt. Mooie mensen kunnen in tegenstelling tot wat men gewoonlijk denkt ook slechte mensen zijn. Je verstand gebruiken is de boodschap, ook in gevoelszaken, hetgeen hij duidelijk niet gedaan heeft.
 1. ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”
  Celebrities

  ‘Ontrouwe’ Adam Levine brengt hulde aan gezin tijdens concert: “Ze zijn alles wat belangrijk is voor mij”

  Op zijn concert met Maroon 5 in Las Vegas neemt Adam Levine (44) plots de tijd om zijn vrouw en kinderen te bedanken. Nog niet zo lang geleden werd hij namelijk openlijk beschuldigd van overspel. Al heeft dat duidelijk geen roet in het eten gegooid bij het koppel, want zijn vrouw Behati Prinsloo blijft hem na al die tijd nog steeds trouw. De twee hebben samen drie kinderen, waar Levine zich nu volop op wil focussen. “Vroeger deed ik dit voor mezelf, nu doe ik dit voor hen. Ik hou van jullie”, aldus de zanger. Na zijn hulde brengt hij zijn populaire hit ‘She Will Be Loved’.
 2. Jeremy Renner wandelt voor het eerst sinds ongeval met sneeuwruimer van 6.500 kilogram
  CELEBRITIES

  Jeremy Renner wandelt voor het eerst sinds ongeval met sneeuwrui­mer van 6.500 kilogram

  Het gaat stilaan beter met Jeremy Renner (52), die grote stappen zet in zijn herstelproces. De ‘Hawkeye’-acteur kan opnieuw wandelen na een zwaar ongeval. Hij deelt de indrukwekkende beelden op Instagram. Op de eerste dag van het jaar kwam de Amerikaan onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis met meer dan dertig gebroken botten en een inwendig borstletsel.
 1. Mannenverslindster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoeder van Paris Hilton
  PREMIUM
  Celebrities

  Mannenver­slind­ster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoe­der van Paris Hilton

  “Mijn dochters moeten trouwen met een man die minstens 13 miljard dollar bezit.” Paris Hilton (42) doet in haar biografie ‘Paris: The Memoir’ niet alleen haar eigen geheimen uit de doeken, maar ook die van haar grootmoeder ‘Big Kathy’. Een blik in het leven van Paris’ op geld beluste en een tikkeltje agressieve oma. “Ze heeft geprobeerd om haar tweede echtgenoot van de trap te duwen.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.