Jessica Chastain
Volledig scherm
Jessica Chastain © Jordan Strauss/Invision/AP

Bakken kritiek op Oscar-goodiebags met waarde van 130.000 euro: “Dat geld had veel beter gebruikt kunnen worden”

CelebritiesVolgens de gewoonte krijgen alle genomineerden op de Oscars ook een mooie goodiebag mee naar huis, maar geen jutten zak met een blikje cola in zoals wij de gebruikelijke goodiebag kennen. De inhoud van het cadeautje komt neer op zo’n 140.000 dollar (ongeveer 130.000 euro) per zak. Doe dat maal de 25 genomineerden en dat staat dan gelijk aan heel wat kritiek op het internet. Veel mensen vinden dat het geld, zeker gezien de oorlog in Oekraïne, nuttiger had kunnen worden besteed. 

14 reacties

 • Marc Hayen

  1 jaar geleden
  Zelenski is zelf rijk, wat doet hij met zijn geld, uitdelen aan zijn volk? Ik denk het echt niet!
 • nicky vandee

  1 jaar geleden
  Hoe rijker hoe meer je krijgt, zo blijf je het. Hoe armer hoe meer je wordt afgepakt. Uit de juiste broek en buik moet je geboren zijn. dan is het leven MOOI ! Is altijd zo geweest. Geef hen nog wat meer, de duivel zijn zak geraakt nooit vol. Alles is voor sommigen nog niet genoeg, ik gun hen NIETS ,behalve deze die er echt voor hebben gewerkt
 • Robert Thomassen

  1 jaar geleden
  Eric De Baeremaeker@ de dagen van het verval van het decadente Romeinse rijk. De teloorgang van het gezin, scheidingen , en geen normen en waarden meer.
 • Johnny L Verhoeven

  1 jaar geleden
  Wat belet de "woedende" mensen om zelf €130000 te schenken aan een hulporganisatie. Geef zelf het goede voorbeeld voor je aan iemand anders iets vraagt.
 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  130.000 gesponsord. Je zet er als celeb je handtekening op en verloot de goodiebag. Geld voor goed doel.
 1. “Emily Ratajkowski smeekt Olivia Wilde om vergiffenis na kus met Harry Styles”
  Celebrities

  “Emily Ratajkow­ski smeekt Olivia Wilde om vergiffe­nis na kus met Harry Styles”

  De hartstochtelijke kus in Tokio tussen Harry Styles (29) en Emily Ratajkowski (31) rolt nog steeds erg vlot over de tongen. De intieme virale video kwam voor veel fans als een schok, maar vermoedelijk ook voor de ex van de Britse zanger, Olivia Wilde (39). En daar wringt het schoentje... Een bron laat aan ‘Page Six’ weten dat het topmodel “om vergiffenis smeekt bij Wilde”. De twee zijn dan ook naar verluidt erg goed bevriend. In juni woonden ze samen nog een van zijn ‘Love On Tour’-concerten bij in Parijs en ook op de Vanity Fair Oscar Party vertoefden ze in elkaars gezelschap.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.