Baas van DC Films: “Ja, Amber Heard werd bijna ontslagen uit ‘Aquaman 2’, maar niet om Johnny Depp”

CelebritiesDe 21ste dag van het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard is van start gegaan. Tijdens het proces vroeg het team van Depp om de tegenklacht van Amber Heard te verwerpen, maar daar ging de rechter niet op in. Ook kwam Walter Hamada, die verantwoordelijk is voor de DC-filmproducties, getuigen. Hij had het over Heards rol in ‘Aquaman 2'. 

2 reacties

 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Deze rechtszaak is geëvolueerd tot real-life comedy/drama. De experten door Amber's advocatenteam opgeroepen, zakken nogal door het ijs. Een psychiater die duidelijk zelf een paar vijzen los heeft, een zelfverklaarde (maar vooral goedbetaalde voor haar getuigenis) experte die Amber's carriëre gelijktrekt met deze van acteurs/actrices die prominente rollen versieren maar blijkbaar geen kennis heeft van filmografie, ...haar verdediging is op losse flodders gebaseerd en het oogt arrogant.
 • Melissa Muñoz

  1 maand geleden
  Wat doet die rechter daar eigenlijk dan nog? Als ze zelf niks kan/mag beslissen? Die zit er dus gewoon bij voor spek en bonen..
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?