Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Avicii leefde op dieet van Red Bull, nicotine en gratis alcohol

CelebritiesDe Zweedse dj Avicii overleed vrijdag in een hotelkamer in Oman. Zijn familie houdt de doodsoorzaak geheim, maar er doen heel wat geruchten de ronde dat zijn ongezonde levensstijl er voor iets tussen zat. In een interview met GQ in 2013 gaf de man dat ook zelf toe. "Ik drink waarschijnlijk meer dan goed voor me is", klonk het toen.

7 reacties

 • Sofie Lynster

  4 jaar geleden
  wel een mooie jongen
 • Jurgen Van Den Bergh

  4 jaar geleden
  Alcohol drinken hoort bij het touren....quatsch!
 • Lucie Barbe

  4 jaar geleden
  Velen onderschatten dat leven van toeren , zeker als je op 18 jarige leeftijd wereldberoemd wordt , veel te jong om dit aan te kunnen, toeren staat gelijk aan onregelmatige uren en jetlags alcohol drinken om te kunnen slapen en red bulls om wakker te blijven om maar te zwijgen van het eten uit sommige luchthavens en hotels
 • frans crets

  4 jaar geleden
  Alleen al grote hoeveelheden Redbull maken je van binnenuit gewoon kapot....de rest was een extra trigger.....
 • Theo Schuermans

  4 jaar geleden
  Verschieten de fans er dan van dat hij zo vroeg de pijp aan Maarten heeft gegeven?
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. De ex van Trump en een controversiële Olympiër: dit zijn de opvallendste deelnemers aan ‘Dancing with the stars’
  Play
  Celebrities

  De ex van Trump en een controver­siële Olympiër: dit zijn de opvallend­ste deelnemers aan ‘Dancing with the stars’

  Prinses Delphine haalde alle krantenkoppen wanneer bekend raakte dat ze een van de deelnemers in ‘Dancing with the stars’ is. Het land stond even in rep en roer, maar op zich is een merkwaardige deelneemster in het programma niets nieuws. In de Amerikaanse versie maakten al heel wat opvallende kandidaten hun opwachting, wat al voor meer omstreden taferelen zorgde dan een prinses met dansschoenen. Zo werd het podium al bestormd door demonstranten of vertelde een van de danspartners dat ze liever haar polsen oversneed, dan nog eens te moeten dansen. “De show is eigenlijk te vergelijken met ‘The hunger games’.”