AFP
Volledig scherm
© AFP

Autopsierapport Bob Saget is bekend: nietsvermoedend gaan slapen ondanks meerdere breuken, had corona toen hij stierf

CelebritiesOp donderdag werd de officiële doodsoorzaak van Bob Saget bekendgemaakt. De ‘Full House’-acteur stierf op 9 januari op 65-jarige leeftijd in zijn hotelkamer. Aanvankelijk werd gedacht dat de Amerikaanse komiek aan een beroerte overleed, maar uit zijn autopsie blijkt dat de gevolgen van een ongelukkige val hem jammer genoeg fataal geworden zijn.

 1. Fleetwood Mac-bandleden en andere celebrities brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”
  Celebrities
  2

  Fleetwood Mac-bandleden en andere celebri­ties brengen een ode aan Christine McVie: “Voor altijd een ‘Songbird’”

  Christine McVie, zangeres van de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac, overleed woensdagochtend op 79-jarige leeftijd na een korte periode van ziekte. Het nieuws raakte haar fans en haar omgeving, maar ook celebrities zijn aangedaan van het nieuws. Zo plaatsten onder andere haar voormalige Fleetwood Mac-collega’s een emotionele boodschap op sociale media.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.