.LOS ANGELES - In Los Angeles is donderdag de rechtszaak gestart tegen de 'Hollywood ripper'. Naar verwachting zal Ashton Kutcher een van de getuigen zijn in de zaak, meldt E!.
Volledig scherm
.LOS ANGELES - In Los Angeles is donderdag de rechtszaak gestart tegen de 'Hollywood ripper'. Naar verwachting zal Ashton Kutcher een van de getuigen zijn in de zaak, meldt E!. © EPA

Ashton Kutcher mogelijk getuige in moordzaak

CelebritiesAshton Kutcher (41) moet mogelijk komen getuigen in de rechtszaak tegen Michael Gargiulo. Vermoed wordt dat die in 2001 Kutchers toenmalige vriendin, Ashley Ellerin om het leven bracht. Gisteren begon het proces tegen Gargiulo, elf jaar na zijn arrestatie. 

  1. Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaamheid in het woonzorgcentrum”
    Play
    HLN TALKS

    Sam De Bruyn emotioneel over overleden oma: “Zij maakte de oorlog mee en vond die minder erg dan de eenzaam­heid in het woonzorg­cen­trum”

    Sam De Bruyn, die onlangs zelf kampte met een burn-out, is ervan overtuigd dat we met de huidige pandemie een zwakke maatschappelijke schakel niet erkennen. Hij vraagt zich af hoe we de psychologische nasleep van de coronacrisis ooit kunnen oplossen. “We weten er niets over. Daarom moeten we op school van jongs af aan veel meer leren over psychologische problematieken”, stelt De Bruyn in het gesprek met Magali De Reu in ‘HLN Talks’.