Arno schudt de hand van Raoul Servais.
Volledig scherm
Arno schudt de hand van Raoul Servais. © Benny Proot

Arno neemt na 15 jaar ereburgerschap Oostende in ontvangst

Zanger Arno heeft vandaag eindelijk zijn ereburgerschap van de stad Oostende in ontvangst genomen, 15 jaar nadat het werd toegekend. Dat deed hij op 1 mei, niet toevallig de negentigste verjaardag van Raoul Servais. Ook deze pionier van de Belgische animatiefilm mag zichzelf ereburger van Oostende noemen.

5 reacties

 • paul walravens

  3 jaar geleden
  Er zijn er nog nie veel die de "legion d'honneur gekregen hebben! Zal de criticasters wellicht niet te beurt vallen.... Respect Arno !
 • Joan Lute

  3 jaar geleden
  Het grootste talent in Oostende zijn de gas ambtenaren die de opmerkelijke gave bezitten om probleemloos vele honderden gasboetes te creëren op privédomeinen zonder dat er werkelijke overtredingen begaan wordt. Oostende doet juist niets voor hun belatingbetalende inwoners.
 • Frans Faes

  3 jaar geleden
  Ze hebben daar in Oostende blijkbaar weinig talent dat ze daar ook nog die Arno moeten "vieren". Veel kul, maar cultuur?
 • Luc Bouten

  3 jaar geleden
  Mijnheer Plasschaert, vraag es wat dat Arno liefst doet... certificaat komen oppikken in Oostende... of iedere dag zijn wijntjes drinken op de Place Caterine in Brussel!!! Haha.. Dat interesseert hem gene bal!! Hij heeft idd een druk programma....
 • Arie Verwimp

  3 jaar geleden
  Van raoul servais kan ik begrijpen dat hij gevierd wordt in oostende maar wat arno hintjes daar tussen staat te doen is mij volkomen een raadsel..wat heeft hij al gepresteerd...
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge