Arno schudt de hand van Raoul Servais.
Volledig scherm
Arno schudt de hand van Raoul Servais. © Benny Proot

Arno neemt na 15 jaar ereburgerschap Oostende in ontvangst

Zanger Arno heeft vandaag eindelijk zijn ereburgerschap van de stad Oostende in ontvangst genomen, 15 jaar nadat het werd toegekend. Dat deed hij op 1 mei, niet toevallig de negentigste verjaardag van Raoul Servais. Ook deze pionier van de Belgische animatiefilm mag zichzelf ereburger van Oostende noemen.

5 reacties

 • paul walravens

  3 jaar geleden
  Er zijn er nog nie veel die de "legion d'honneur gekregen hebben! Zal de criticasters wellicht niet te beurt vallen.... Respect Arno !
 • Joan Lute

  3 jaar geleden
  Het grootste talent in Oostende zijn de gas ambtenaren die de opmerkelijke gave bezitten om probleemloos vele honderden gasboetes te creëren op privédomeinen zonder dat er werkelijke overtredingen begaan wordt. Oostende doet juist niets voor hun belatingbetalende inwoners.
 • Frans Faes

  3 jaar geleden
  Ze hebben daar in Oostende blijkbaar weinig talent dat ze daar ook nog die Arno moeten "vieren". Veel kul, maar cultuur?
 • Luc Bouten

  3 jaar geleden
  Mijnheer Plasschaert, vraag es wat dat Arno liefst doet... certificaat komen oppikken in Oostende... of iedere dag zijn wijntjes drinken op de Place Caterine in Brussel!!! Haha.. Dat interesseert hem gene bal!! Hij heeft idd een druk programma....
 • Arie Verwimp

  3 jaar geleden
  Van raoul servais kan ik begrijpen dat hij gevierd wordt in oostende maar wat arno hintjes daar tussen staat te doen is mij volkomen een raadsel..wat heeft hij al gepresteerd...
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's