Youtube
Volledig scherm
© Youtube

Ariana Grande openhartig over de dood van Mac Miller en de breuk met Pete Davidson: “Niemand weet wat er echt is”

CelebritiesAriana Grande staat deze maand op de cover van het prestigieuze blad Vogue. In een interview met het magazine vertelt de zangeres opvallend openhartig over de breuk met haar ex-verloofde Pete Davidson en de dood van haar goede vriend en ex-geliefde Mac Miller, die stierf aan een overdosis.

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.