Het zit er weer bovenarms op tussen Angelina Jolie en Brad Pitt
Volledig scherm
Het zit er weer bovenarms op tussen Angelina Jolie en Brad Pitt © AP

Angelina Jolie wil huidige rechter weg wegens partijdigheid maar: “Zij koos hem uit voor hun huwelijk”

CelebritiesHet zit er weer bovenarms op tussen Angelina Jolie (45) en Brad Pitt (56). Enkele dagen geleden raakte bekend dat de actrice de privérechter die toeziet op hun scheidingszaak - nu al vier jaar aan de gang - wil laten vervangen. Hij is niet onpartijdig, vindt ze. Maar het team van Brad slaat nu terug. 

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.