Angelina Jolie en Zahara.
Volledig scherm
Angelina Jolie en Zahara. © Photo News

Angelina Jolie vreest dat haar dochter slachtoffer zal worden van racisme en discriminatie: “Het systeem beschermt mij, maar haar niet”

CelebritiesOok Angelina Jolie heeft haar stem laten horen in het ‘Black Lives Matter’-debat. Zij geeft toe dat ze vreest voor de toekomst van haar 15-jarige dochter, Zahara. “Zij zal heel haar leven het slachtoffer worden van systematisch racisme.”

1 reactie

 • willy staes

  3 jaar geleden
  Nu een goede die het zegt , verzuipt in het geld , heeft privé domeinen groter als Antwerpen ,alle luxe en is afgeschermd als geen betere , neem de gewone man op de straat die heeft er problemen mee . Homo's enz .
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”
  Celebrities

  Internet lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck tijdens de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts zou zitten”

  Zondagavond was het weer zover. Dan vond de uitreiking van de 65ste Grammy Awards plaats in Los Angeles. Als vanouds waren er heel wat grote sterren aanwezig, onder wie ook Jennifer Lopez (53), die vergezeld werd door manlief Ben Affleck (50). Maar die laatste leek overal te willen zijn, behalve aan de zijde van zijn vrouw. Het internet lacht zich dan ook een breuk met de ‘miserabele’ acteur.