Angelina Jolie heeft een zeldzaam interview gegeven, waarin ze zich ook uitlaat over haar scheiding.
Volledig scherm
Angelina Jolie heeft een zeldzaam interview gegeven, waarin ze zich ook uitlaat over haar scheiding. © REUTERS

Angelina Jolie: “Tijdens huwelijk met Brad Pitt vreesde ik voor de veiligheid van mijn gezin”

CelebritiesAngelina Jolie (46) heeft zich tijdens een zeldzaam interview uitgelaten over haar (v)echtscheiding van Brad Pitt (57).  De hele procedure sleept nu al aan sinds 2016 en alle nieuwe ontwikkelingen lijken de afloop niet te bespoedigen. Zo geeft Angelina nu toe dat ze vreesde voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, waarop zij besloot om de scheiding aan te vragen.

5 reacties

 • Kim De jong

  1 jaar geleden
  Overal en ook bij acteurs spelen dingen achter de deur
 • Delphine Scholz

  2 jaar geleden
  Nieumand kan oordelen over wie en wat alleen hun weten het. en God en nieumand anders .
 • Liesbet willems

  2 jaar geleden
  En altijd maar denken dat zij de perfecte vrouw is
 • Johan Bongers

  2 jaar geleden
  Onderschat nooit de psychologische spelletjes die vrouwen spelen en hun man moegetergd tot geweld aanzet.
 • Peeters Gerd

  2 jaar geleden
  Ze wil weer eens in de belangstelling komen zeker?
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrouwen?”
  PREMIUM
  Celebrities

  Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrou­wen?”

  Over Angelina Jolie (46) is al veel verteld en zeker niet altijd in even positieve zin. Nu wordt zelfs beweerd dat de filmster al jaren werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Central Intelligence Agency (CIA) en al lijkt dat een vergezochte roddel, in werkelijkheid is dit verre van uitgesloten. Al heeft ze daar bij haar felle strijd tegen haar ex Brad Pitt (57) en om het hoederecht over hun kinderen nog zeker geen voordeel van ondervonden, wel integendeel.