Angelina Jolie heeft een zeldzaam interview gegeven, waarin ze zich ook uitlaat over haar scheiding.
Volledig scherm
Angelina Jolie heeft een zeldzaam interview gegeven, waarin ze zich ook uitlaat over haar scheiding. © REUTERS

Angelina Jolie: “Tijdens huwelijk met Brad Pitt vreesde ik voor de veiligheid van mijn gezin”

CelebritiesAngelina Jolie (46) heeft zich tijdens een zeldzaam interview uitgelaten over haar (v)echtscheiding van Brad Pitt (57).  De hele procedure sleept nu al aan sinds 2016 en alle nieuwe ontwikkelingen lijken de afloop niet te bespoedigen. Zo geeft Angelina nu toe dat ze vreesde voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, waarop zij besloot om de scheiding aan te vragen.

4 reacties

 • delphine scholz

  2 maanden geleden
  Nieumand kan oordelen over wie en wat alleen hun weten het. en God en nieumand anders .
 • Liesbet willems

  2 maanden geleden
  En altijd maar denken dat zij de perfecte vrouw is
 • Johan Bongers

  2 maanden geleden
  Onderschat nooit de psychologische spelletjes die vrouwen spelen en hun man moegetergd tot geweld aanzet.
 • Peeters Gerd

  2 maanden geleden
  Ze wil weer eens in de belangstelling komen zeker?
 1. Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrouwen?”
  PREMIUM
  Celebrities

  Is Angelina Jolie undercover-informante voor de CIA? “Welke man zou haar niet zijn diepste geheimen willen toevertrou­wen?”

  Over Angelina Jolie (46) is al veel verteld en zeker niet altijd in even positieve zin. Nu wordt zelfs beweerd dat de filmster al jaren werkt voor de Amerikaanse inlichtingendienst Central Intelligence Agency (CIA) en al lijkt dat een vergezochte roddel, in werkelijkheid is dit verre van uitgesloten. Al heeft ze daar bij haar felle strijd tegen haar ex Brad Pitt (57) en om het hoederecht over hun kinderen nog zeker geen voordeel van ondervonden, wel integendeel.
 2. Wie kan nog volgen? De verbitterde vechtscheiding van ‘Brangelina’, die al meer dan 2 miljoen dollar kostte
  PREMIUM
  Celebrities

  Wie kan nog volgen? De verbitter­de vechtschei­ding van ‘Brangelina’, die al meer dan 2 miljoen dollar kostte

  Ooit waren Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (46) hét powerkoppel van Hollywood, maar die gloriejaren zijn al een hele tijd voorbij. De echtscheiding van ‘Brangelina’ is in een onvervalste oorlog uitgemond. Sinds de actrice in 2016 hun split aankondigde, doen de twee niets anders dan ruzie maken over het voogdijschap, hun inboedel en of hun kroost al dan niet mishandeld werd door Brad. Het ex-koppel gaf al een klein fortuin uit aan hun scheiding, maar het zijn hun kinderen die de hoogste prijs betalen. Een tijdlijn van dé vechtscheiding van Hollywood.