Angelina Jolie
Volledig scherm
Angelina Jolie © EPA

Angelina Jolie: “Samenwerking van Brad Pitt met Harvey Weinstein deed pijn”

CelebritiesAngelina Jolie (46) zegt in het verleden misbruikt te zijn door de inmiddels veroordeelde zedendelinquent Harvey Weinstein. De actrice vertelt dat hij ooit aanstalten maakte, maar zij daar niet op in ging. Dat Brad Pitt (57), destijds de man van Jolie, later met de voormalig Hollywood-producent samenwerkte deed haar pijn.

4 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  De mannen zijn het weer aan het minimaliseren . Typisch. Ik als echtgenoot en opa heb het in het verleden veel gezien en gehoord. Op de werkvloer in het uitgangsleven op café , na de voetbal , en dan nog van deze waar je het niet zou van verwachten .
 • John Doe

  1 jaar geleden
  Blijkbaar is het mode aan het worden om mannen als monsters af te schilderen om er geld van te krijgen! Kids Whedon, Johny Depp enz enz...als ze geld geroken hebben mogen ze hun ex van alles en nog wat beschuldigen ondanks hun eigen gedrag!
 • Dirk Dieleman

  1 jaar geleden
  Dit is niets anders dan een slag onder de gordel bij Pitt. Hem in verband brengen of doen uitschijnen dat hij vriendjes is met een persoon die in de gevangenis zit wegens misbruik. Zodat Pitt geen contact meer zou mogen hebben met zijn kinderen en de rechtszaak over hun scheiding en inboedel verliest.
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Angelina Jolie spreekt zichzelf in twee zinnen compleet tegen :Ze zegt in het verleden misbruikt te zijn door Harvey Weinstein. En een zin verder zegt ze dat hij ooit aanstalten maakte, maar zij daar niet op inging. Ze is dus niet op zijn avances ingegaan en dus niet misbruikt geweest. Als iedere vrouw die een man afwijst daarna beweert dat de toenadering die hij zocht misbruik is dan zitten we wel heel ver van huis. Ze wil blijkbaar haar graantje meepikken van de metoo-belangstelling.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Shakira voor rechter gedaagd in Spanje vanwege belastingfraude
  Celebrities

  Shakira voor rechter gedaagd in Spanje vanwege belasting­frau­de

  De Colombiaanse popster Shakira (45) zal op een nader te bepalen datum terechtstaan voor belastingfraude in een rechtbank in de rand van Barcelona. Dat hebben de gerechtelijke autoriteiten dinsdag bekendgemaakt. Eind juli kondigde het Spaanse Openbaar Ministerie aan dat het een gevangenisstraf van meer dan acht jaar zou eisen tegen de zangeres vanwege belastingontduiking. Ze zou over de jaren 2012-2014 haar inkomstenbelasting van 14,5 miljoen euro niet hebben betaald.
 3. A$AP Rocky verontschuldigt zich bij fans nadat hij 45 minuten te laat kwam op eigen optreden
  Play
  Celebrities

  A$AP Rocky veront­schul­digt zich bij fans nadat hij 45 minuten te laat kwam op eigen optreden

  A$AP Rocky (33) verontschuldigt zich op Twitter voor zijn korte set op Rolling Loud, een hiphopfestival in New York City. De rapper zou 45 minuten te laat gekomen zijn op zijn eigen optreden, waarna de organisatie besloten heeft om zijn show toch op het geplande uur te beëindigen. Daardoor kon hij maar negen nummers spelen uit zijn setlist. De rapper was op dat moment niet gediend met de beslissing van het festival, maar achteraf excuseert hij zich wel op Twitter: “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en wil me graag excuseren bij al mijn fans”, schrijft hij.