Angelina Jolie
Volledig scherm
Angelina Jolie © EPA

Angelina Jolie: “Samenwerking van Brad Pitt met Harvey Weinstein deed pijn”

CelebritiesAngelina Jolie (46) zegt in het verleden misbruikt te zijn door de inmiddels veroordeelde zedendelinquent Harvey Weinstein. De actrice vertelt dat hij ooit aanstalten maakte, maar zij daar niet op in ging. Dat Brad Pitt (57), destijds de man van Jolie, later met de voormalig Hollywood-producent samenwerkte deed haar pijn.

4 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  De mannen zijn het weer aan het minimaliseren . Typisch. Ik als echtgenoot en opa heb het in het verleden veel gezien en gehoord. Op de werkvloer in het uitgangsleven op café , na de voetbal , en dan nog van deze waar je het niet zou van verwachten .
 • John Doe

  1 maand geleden
  Blijkbaar is het mode aan het worden om mannen als monsters af te schilderen om er geld van te krijgen! Kids Whedon, Johny Depp enz enz...als ze geld geroken hebben mogen ze hun ex van alles en nog wat beschuldigen ondanks hun eigen gedrag!
 • Dirk Dieleman

  1 maand geleden
  Dit is niets anders dan een slag onder de gordel bij Pitt. Hem in verband brengen of doen uitschijnen dat hij vriendjes is met een persoon die in de gevangenis zit wegens misbruik. Zodat Pitt geen contact meer zou mogen hebben met zijn kinderen en de rechtszaak over hun scheiding en inboedel verliest.
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Angelina Jolie spreekt zichzelf in twee zinnen compleet tegen :Ze zegt in het verleden misbruikt te zijn door Harvey Weinstein. En een zin verder zegt ze dat hij ooit aanstalten maakte, maar zij daar niet op inging. Ze is dus niet op zijn avances ingegaan en dus niet misbruikt geweest. Als iedere vrouw die een man afwijst daarna beweert dat de toenadering die hij zocht misbruik is dan zitten we wel heel ver van huis. Ze wil blijkbaar haar graantje meepikken van de metoo-belangstelling.
 1. Sharon Stone: “Ik kreeg nachtmerries van Basic Instinct”
  PREMIUM
  Film
  4

  Sharon Stone: “Ik kreeg nachtmer­ries van Basic Instinct”

  Sharon Stone (63) kijkt met gemengde gevoelens terug op ‘Basic Instinct’ (1992), en daar heeft ze meer dan één goede reden voor. “Mijn tegenspeler Michael Douglas kreeg 14 miljoen dollar. Ik werd afgescheept met 500.000 dollar”, bedenkt ze zich. Bovendien is ze nog altijd niet te spreken over het meest iconische shot uit de film. “Ze zeiden me dat er niets te zien zou zijn van mijn vagina. Dat draaide wel even anders uit.”