EPA
Volledig scherm
© EPA

Angelina Jolie laat moederhart spreken: “Het is onmogelijk om een perfecte ouder te zijn”

CelebritiesAngelina Jolie (44) heeft voor Time Magazine een brief geschreven met advies voor ouders tijdens de coronacrisis. Als moeder van zes kinderen weet de actrice als geen ander welke uitdagingen en valkuilen er komen kijken bij deze uitzonderlijke periode. “Het is onmogelijk om een perfecte ouder te zijn”, aldus Angelina in haar brief.

1 reactie

 • marijke deruyck

  3 jaar geleden
  Voor haar wel, ze doet alles om haar gekrenkte trots te wreken, en daar zijn die kinderen het slachtoffer van, want haar gedrag, uitlatingen, beslissingen zijn niet in het belang van de kinderen, maar allereerst gericht op Bratt pesten.
 1. Van powerkoppel tot rancuneuze exen: de ups & downs van ‘Brangelina’
  PREMIUM
  Celebrities

  Van powerkop­pel tot rancuneuze exen: de ups & downs van ‘Brangelina’

  Angelina Jolie (44) zou opnieuw het volledige hoederecht opeisen over de zes kinderen die ze heeft met Brad Pitt (56). Dat zeggen bronnen dicht bij de actrice in The Sun. Ze zou het ook verschrikkelijk vinden dat Brad weer meer contact heeft met z’n ex Jennifer Aniston (51). De nieuwe eis van Jolie is de zoveelste ontwikkeling in haar echtscheidingsoorlog met Pitt. Een portret van de ondergang van hét powerkoppel van de jaren 2000.
 2. BINNENKIJKEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwekkende villa van 15 miljoen dollar
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Lizzo verzilvert haar succes en koopt indrukwek­ken­de villa van 15 miljoen dollar

  Het gaat de Amerikaanse zangeres Lizzo (34) voor de wind. Niet alleen op professioneel vlak, maar ook privé. De zangeres, wiens leven te volgen is in de Streamz-docu ‘Love, Lizzo’, heeft namelijk de liefde gevonden bij stand-upcomedian Myke Wright. En het koppel heeft meteen een liefdesnestje om in te gaan wonen, want Lizzo kocht recent een prachtige modernistische villa, ter waarde van 15 miljoen dollar. Goed voor maar liefst vier badkamers, drie slaapkamers en een prachtig zwembad. De vorige eigenaar? Popster en goede vriend Harry Styles (28).