Angelina Jolie
Volledig scherm
Angelina Jolie © REUTERS

Angelina Jolie is weer aan het daten: “Ze is verloren tijd aan het inhalen”

CelebritiesAngelina Jolie (46) zou zich na lange tijd weer op de datingmarkt hebben begeven. In de afgelopen weken werd ze meermaals gespot met haar ex-man Jonny Lee Miller (48) en de Canadese zanger The Weeknd (31). Of ze ook effectief samen is met een van beiden is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat ze zich goed amuseert. 

0 reacties

 1. Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’
  Showbizz

  Mariah Carey schrijft geschiede­nis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’

  Mariah Carey (52) bekoorde de harten van alle muziekliefhebbers midden de jaren 90 met haar nummer ‘All I want for Christmas Is You’. Het nummer werd al snel een wereldwijde hit. En ook vandaag nog krijgt ze met datzelfde nummer het volk aan het dansen. De zangeres heeft daarmee een diamanten plaat bereikt. Dat betekent dat er meer dan tien miljoen fysieke en gedownloade exemplaren van het nummer zijn verkocht.
 2. Vrouw zet ‘geheim’ kind van Tristan Thompson op de wereld: “Je kan deze 75.000 dollar maar beter accepteren”
  Celebrities
  2

  Vrouw zet ‘geheim’ kind van Tristan Thompson op de wereld: “Je kan deze 75.000 dollar maar beter accepteren”

  Het zijn lastige tijden voor Tristan Thompson (30). De ex-vriend van Khloé Kardashian (37), met wie hij in 2018 dochter True kreeg, wordt aangeklaagd door Maralee Nichols (31), een Amerikaanse vrouw die beweert dat Tristan bij haar een kind verwekte. Nu het jongetje afgelopen weekend ter wereld kwam, lijkt de moeder niet van plan te zijn om geruisloos naar de achtergrond te verdwijnen.