Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Angelina Jolie gaat in beroep in rechtszaak tegen haar ex Brad Pitt

CelebritiesAngelina Jolie (46) is duidelijk niet van plan om zich gewonnen te geven. De actrice is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding met haar ex Brad Pitt (57) en eind mei oordeelde de rechter in het voordeel van deze laatste. Het voormalige koppel heeft gedeelde voogdij gekregen over hun kinderen en daar is Jolie absoluut niet blij mee.

1 reactie

 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Misschien moet men de oudere kinderen zelf laten beslissen.
 1. BINNENKIJKEN. Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas zomeren op Mallorca, in luxevilla van zijn ex
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  BINNENKIJ­KEN. Catherine Ze­ta-Jo­nes en Michael Douglas zomeren op Mallorca, in luxevilla van zijn ex

  Ooit stonden ze op scheiden, maar vandaag is acteurskoppel Michael Douglas (76) en Catherine Zeta-Jones (51) sterker dan ooit. Ze willen samen oud worden, misschien wel in hun vakantiehuis op Mallorca, waar ze momenteel verblijven. Dat hun Spaanse liefdesnest deels toebehoorde aan de ex van Douglas, houdt hen niet tegen om er hun zomer door te brengen. “Als je als koppel een lockdown overleeft, kan je alles aan”, klinkt het vastberaden. Of toch niet? De twee zouden namelijk vooral naar het buitenland trekken om hun lege nest syndroom de kop in te drukken.
 1. “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”
  Celebrities

  “Huis Jamie Lynn Spears gekocht van Britney’s geld”

  Een penthouse aan het strand in Destin, Florida, ter waarde van zo’n 850.000 euro, is volgens The Sun gekocht door Britney Spears (39), maar wordt regelmatig bewoond door haar jongere zus Jamie Lynn (30). Het pand staat geregistreerd onder de naam Bridgmore Timber LLC, een bedrijf dat volgens belastingpapieren toebehoort aan Britney. En dat is opvallend, omdat Jamie Lynn beweert ‘nog nooit geld of iets anders van haar zus te hebben aangenomen’.
 2. Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”
  Celebrities

  Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”

  Ondanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.