Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Angelina Jolie gaat in beroep in rechtszaak tegen haar ex Brad Pitt

CelebritiesAngelina Jolie (46) is duidelijk niet van plan om zich gewonnen te geven. De actrice is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding met haar ex Brad Pitt (57) en eind mei oordeelde de rechter in het voordeel van deze laatste. Het voormalige koppel heeft gedeelde voogdij gekregen over hun kinderen en daar is Jolie absoluut niet blij mee.

1 reactie

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Misschien moet men de oudere kinderen zelf laten beslissen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.