Andre Hazes jr. en zijn vriendin Monique
Volledig scherm
Andre Hazes jr. en zijn vriendin Monique © ANP Kippa

André Hazes wil een 'time-out' van zes maanden, maar zijn Monique is hard: "Ik ga heus geen half jaar op hem wachten"

CelebritiesAndré Hazes neemt een halfjaar de tijd voor het lijmen van de liefdesbreuk met zijn vriendin Monique Westenberg. "Het is een time-out", zei André in zijn reallifesoap Ik haal alles uit het leven. In de aflevering die woensdagavond te zien was op SBS6 sprak de volkszanger voor het eerst over zijn relatieproblemen die ontstaan zijn door de werkdruk.

2 reacties

 • Maria Johan

  3 jaar geleden
  Heel erg rot alkemaal. Maar hij is nog te jong om zich te binden,hij heeft amper van zijn jeugd en vrijheid kunnen genieten. Ik zag dat wel aankomen. Maar wie weet,wacht ze wel op hem,in het belang van hun zoontje
 • Edmond Dillien

  4 jaar geleden
  Ze zitten in Mexico, is dat half jaar dan al voorbij of heeft hij toch een gaatje in zijn agenda gevonden, mensen toch, wie gelooft er nu nog in zo'n hoop flauwe zever?
 1. Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”
  Play
  Celebrities
  10

  Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproble­men van wiet”

  Johnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.