ANP
Volledig scherm
© ANP

André Hazes stort in en gelast al zijn plannen af

Zanger André Hazes (24) treedt voorlopig niet meer op. Dré is oververmoeid nadat hij zich naar eigen zeggen 'tot op het bot' heeft gewerkt om zich te bewijzen als zoon van wijlen volkszanger André Hazes. Op doktersadvies pakt André nu rust.

11 reacties

 • dirk pyl

  5 jaar geleden
  Gaat dezelfde weg op als zen vader
 • Dre Deloit

  5 jaar geleden
  Cocaine en alcohol kunnen nochtans helpen tegen burnout. Helft van onze BVs hangt eraan en verkoopt lustig show zonder hoofdpijn. Hoe meer drang naar aandacht hoe zwakker de zenuwen...
 • mireille GELDOF

  5 jaar geleden
  Die jongen werkt gewoon boven zijn macht.Wil papa imiteren ,maar nog veel werk aan de winkel.Na concert zeker bekaf . Zoek een andere job,reclame maken of zoiets b.v brillen,vraag het eens aan je goede vriend Rene froger.!!!!
 • David Van Petegem

  5 jaar geleden
  Thomas, Burn outs maken de economie kapot.Wat gaan ze nog allemaal uitvinden om maar niet te moeten werken.Ken iemand met een burnout die zijn college niet wou helpen uit schrik voor een bore out.
 • René Schoeters

  5 jaar geleden
  Ik wist zelfs niet dat die zong!
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”
  Celebrities

  KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”

  Adele (34) kan haar emoties niet bedwingen tijdens een van haar shows in Las Vegas. Een man toont tijdens het nummer ‘When We Were Young’ een foto van een vrouw op zijn smartphone. Het blijkt om zijn overleden vrouw te gaan. Adele is er erg van aangedaan en besluit het nummer ‘Someone Like You’ aan hem op te dragen. “Het spijt me van je verlies. Het spijt me dat ik niet direct doorhad wat je me toonde”, vertelt ze wat later.