Gert Verhulst
Volledig scherm
Gert Verhulst © Instagram

An Lemmens waarschuwt Gert Verhulst: "Geen enkele normale olifant laat dat toe"

60 reacties

 • linda thinks

  4 jaar geleden
  Sander Kruimelman waarom zou een olifanten niet gedomestikeerd kunnen zijn ? en hem agressief onder de knoet houden ? een mens van niet eens 100 kg met een stokje een dier van een paar ton agressief controleren ? als olifantje niet wil zal mensje het rap geweten hebben , trouwens een olifant aanvaard maar max 2 mahouts een derde moet niet proberen hem te leiden dat lukt niet als die 2 dood zijn kan er geen derde mee werken
 • Opa Pa

  4 jaar geleden
  En wat dacht mevrouw Ann van die lieve hondjes waar zij mee poseert en zij hun kop wegdraaien? Ook dit is omdat een huisdier onderworpen is aan (gebroken door) de mens. Ook een hond is ooit wild geweest. Dus hypocriet? In mijn ogen wel ja. Ik wil hiermee niet zeggen dat we zomaar alles met dieren mogen doen. Absoluut niet!
 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Zouden al die vrouwtjes waartegen Gert zijn koppeke heeft neergevlijd ook zo gereageerd hebben?
 • Hugo Bavré

  4 jaar geleden
  Goed An, het hart op de juiste plaats. Dieren zijn nooit fout het is altijd de mens/het baasje dat fout is door gebrek aan kennis en te weinig geduld. Wilde dieren moeten in vrijheid kunnen leven en geen slaaf, speeltje van de mens of dienen voor geldgewin. Huisdieren moeten goed opgevoed worden met veel geduld en kordaatheid. Wederzijds respect tussen de leider/mens en dier geeft enorm veel voldoening en levensvreugde.
 • Heidi Geerinckx

  4 jaar geleden
  grenzeloos respect voor An! En ze heeft overschot van gelijk! Waren er maar meer zoals zij