Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Amy Schumer reageert op Oscarklap Will Smith: “Ik ben nog steeds in shock”

CelebritiesAmy Schumer (40) is nog steeds in shock na het incident tijdens de Oscars waarbij Will Smith een klap uitdeelde aan Chris Rock. In een bericht op Instagram maakt de comédienne, een van de drie presentatoren tijdens de uitreiking van de Academy Awards, duidelijk dat ze er nog steeds mee bezig is. “De hele situatie was ontzettend verontrustend.”

7 reacties

 • wim CLAES

  12 maanden geleden
  Ik zou Smith in behandeling sturen, want zitten lachen met een mop en 15 seconden later hiervoor een dreun verkopen is niet echt een goed teken over mentale toestand van betrokkene.
 • Maria Meeusen

  12 maanden geleden
  Ziekte of aandoeningen van anderen kunnen nooit publiekelijk aangepakt worden. Het laat zien dat je geen empatisch persoon bent. Zelfs een bekende zoals Chris Rock heeft het recht niet. Wat hij gedaan heeft is bewust gedaan. De reactie van Will Smith begrijp ik zeer goed en keur het zeker niet af. Chapeau voor die man die zijn vrouw zo verdedigde.
 • johan vandeweghe

  12 maanden geleden
  ik niet hoor die nep voorstelling moet ik niet zien !
 • Alex Wellens

  12 maanden geleden
  Komieken (zeker Amerikaanse) moeten eens dringend beseffen dat er grenzen zijn, bij Will is dat duidelijk misplaatste commentaar over zijn gezin, je had groot gelijk, ik had net hetzelde gedaan!!
 • Vico Bruyninckx

  12 maanden geleden
  Nogmaals. Chris maakte GEEN grap over de ziekte. Maar een vergelijking met een bestaande film GI JANE, waar het vrouwelijke personage in het leger bij de Navy seals wil. Als 1e vrouw die wil bewijzen dat vrouwen sterk genoeg zijn om erbij te kunnen. En Navy seals hebben afgeschoren haar. De film is van 1997, dus een gi jane 2 zou eens een vervolg zijn. Daarbij Will Smith lachte eerst ook.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Oscarwinnares Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Oscarwinna­res Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt

  Gwyneth Paltrow (50) staat momenteel voor de rechter wegens vluchtmisdrijf na een skiongeval, amper een week nadat ze in opspraak kwam voor haar ongezonde dieet. De eens zo gevierde actrice staat steeds vaker bekend om haar bizarre praktijken. Van ontploffende vaginakaarsen en een promostunt met peperdure luiers, tot het verspreiden van ronduit gevaarlijke pseudowetenschap. De Oscarwinnares choqueert met sekskits van 4.000 euro en ‘de geur van orgasmes’, maar is verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsverslaving
  CELEBRITIES

  Halfzus Demi Lovato kampte ook met drugsver­sla­ving

  Madison De La Garza (21), de halfzus van Demi Lovato (30), heeft zich van haar meest openhartige kant laten zien. De Amerikaanse actrice, vooral bekend door haar rol als Juanita Solis in ‘Desperate Housewives’, kampte vroeger ook met een drugsverslaving. In een interview met ‘E! News' vertelt ze over haar moeilijke relatie met drugs en de rol die haar halfzus heeft gespeeld om haar nuchter te krijgen. “Ze heeft mij ontzettend goed advies gegeven.”