Amy Schumer en haar echtgenoot Chris Fischer.
Volledig scherm
Amy Schumer en haar echtgenoot Chris Fischer. © Invision

Amy Schumer plant elke week vrijpartij met echtgenoot in

CelebritiesAmy Schumer (39) vindt het belangrijk om zeker één keer per week intiem te zijn met haar echtgenoot Chris Fischer (40). Daarom legt het echtpaar de agenda’s samen om hun wekelijkse vrijpartij in te plannen. Dat vertelt de comédienne in een podcast van radioplatform iHeartRadio. 

1 reactie

 • aaron lammens

  7 maanden geleden
  Als de media maar over me schrijft wel meermaals per week ook goed ? Geen klagen van te weinig geen klagen van te veel elke dag elke keer opnieuw ik stoef niet graag maar krijg wel graag elke dag koekenbak JAik ben dan ook niet met carmen getrouwd he TOP hahaha
 1. Kanye West is kapot van de breuk met Kim Kardashian: “Hij is angstig, verward en verdrietig, maar zijn spijt komt te laat”
  PREMIUM
  Celebrities
  3

  Kanye West is kapot van de breuk met Kim Kardashian: “Hij is angstig, verward en verdrietig, maar zijn spijt komt te laat”

  “Kanye heeft dingen gezegd en gedaan die moeilijk te verkroppen zijn.” En toch wil Kim Kardashian (40), volgens intimi, haar huwelijksbreuk vreedzaam afhandelen. Vooral dan omdat haar vorige echtscheiding een emotioneel drama was. Kanye West (43) van zijn kant zit in zak en as. Dat Kim niet langer zijn vrouw zal zijn, is te veel om te verwerken voor de bipolaire rapper. “Een verwarde en angstige, mentaal zieke man.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"