Amy Schumer en haar echtgenoot Chris Fischer.
Volledig scherm
Amy Schumer en haar echtgenoot Chris Fischer. © Invision

Amy Schumer plant elke week vrijpartij met echtgenoot in

CelebritiesAmy Schumer (39) vindt het belangrijk om zeker één keer per week intiem te zijn met haar echtgenoot Chris Fischer (40). Daarom legt het echtpaar de agenda’s samen om hun wekelijkse vrijpartij in te plannen. Dat vertelt de comédienne in een podcast van radioplatform iHeartRadio. 

1 reactie

 • aaron lammens

  1 jaar geleden
  Als de media maar over me schrijft wel meermaals per week ook goed ? Geen klagen van te weinig geen klagen van te veel elke dag elke keer opnieuw ik stoef niet graag maar krijg wel graag elke dag koekenbak JAik ben dan ook niet met carmen getrouwd he TOP hahaha
 1. Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein
  Play

  Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein

  Op haar proces vanwege sekshandel met minderjarige meisjes is Ghislaine Maxwell, voormalige geliefde en handlanger van de in 2019 overleden Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, afgeschilderd door een voormalig lid van het huispersoneel, Juan Alessi, als de “vrouw des huizes” van de financier, die alles deed om zijn seksuele misdrijven geheim te houden. Alessi zei ook dat hij zich ‘Jane’ herinnerde. ‘Jane’ getuigde eerder deze week hoe Epstein haar op haar veertiende geregeld misbruikte, soms in aanwezigheid van Maxwell.
 2. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.