Jay-Z, Blue Ivy en Beyoncé.
Volledig scherm
Jay-Z, Blue Ivy en Beyoncé. © AFP

Amper acht, maar dochter Beyoncé en Jay-Z al genomineerd voor BET Award

CelebritiesDe oudste dochter van Beyoncé (38) en Jay-Z (50) heeft haar eerste awardnominatie te pakken. De achtjarige Blue Ivy maakt kans op een award voor ‘Brown Skin Girl’, een liedje waarop ze met haar moeder, Wizkid en Saint Jhn te horen is.

0 reacties

 1. Tonnen haat, maar daar trekt ze zich niets van aan: hoe Beyoncé het boegbeeld voor de zwarte gemeenschap werd
  PREMIUM
  Celebrities

  Tonnen haat, maar daar trekt ze zich niets van aan: hoe Beyoncé het boegbeeld voor de zwarte gemeen­schap werd

  Wanneer Beyoncé spreekt, luistert de hele wereld. Nu heel wat landen op hun kop staan na het overlijden van George Floyd door politiegeweld, had de zwarte gemeenschap nood aan een boodschap. Niet van politici, maar wel van pop-royalty Queen B. Zoveel is duidelijk na de indrukwekkende toespraak van de 38-jarige zangeres, die op groot applaus werd onthaald. De laatste jaren ontpopte ze zich tot almaar meer uitgesproken en vaak controversieel boegbeeld van zwart Amerika. Dat wordt haar niet altijd in dank afgenomen door heel wat witte landgenoten, die ze maar al te vaak tegen de schenen schopt.
 2. Kritiek op overwinningsspeech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”
  Celebrities

  Kritiek op overwin­nings­speech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”

  Harry Styles (29) nam zondagavond twee Grammy’s mee naar huis, maar toch klinkt er niet enkel lof over de popster. Zijn overwinningsspeech viel niet bij iedereen in goede aarde en sommigen zetten ook vraagtekens bij zijn Grammy voor ‘Album van het jaar’. Want als witte man een award winnen? Niet zo bijzonder. En zijn innige vriendschap met de producer van de Grammy’s? Verdacht.