Drakeo the Ruler.
Volledig scherm
Drakeo the Ruler. © Still YouTube Drakeo the Ruler

“Amerikaanse rapper Drakeo the Ruler overleden na steekpartij op festival”

CelebritiesDe Amerikaanse rapper Drakeo the Ruler (28) is afgelopen nacht neergestoken tijdens het Once Upon A Time In LA Festival. Volgens entertainmentsite TMZ is de artiest intussen overleden aan z’n verwondingen.

4 reacties

 • Helga Geuens

  5 maanden geleden
  Als er een artiest wordt vermoord,is het veelal een rapper.Zou t iet te maken hebben,met hun dikwijls kwetsende teksten?
 • piet devlieger

  5 maanden geleden
  Ik begin meer en meer te geloven dat de toenmalige onpopulaire uitdrukking 'geboren met een mes tussen de pamper' overal ter wereld waarheid is geworden. Het lijkt wel of zowat elke onenigheid nu opgelost wordt met messteken alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Was het vroeger beter ? Ja, veel beter.
 • rony stokart

  5 maanden geleden
  Wanneer gaan ze die messen eindelijk verbieden ?
 • Dirk Bytebier

  5 maanden geleden
  Is ook altijd miserie tussen die rappers wat een milieu is met dat
 1. Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aangeklaagd”
  Play
  Celebrities
  14

  Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aange­klaagd”

  Amber Heard heeft voor het eerst toegegeven dat ze haar beloofde 7 miljoen euro voor het goede doel niet gedoneerd heeft. Heard beweerde aanvankelijk dat ze al het geld dat ze ontving na haar scheiding met Johnny zou doneren aan een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld, en aan een kinderziekenhuis. “Ik kon niet, want ik werd aangeklaagd door Johnny”, krabbelt ze nu terug.