Emma Watson.
Volledig scherm
Emma Watson. © EPA

Amerikaanse lijkt als twee druppels water op Emma Watson: “Zelfs m’n mama vergist zich soms”

CelebritiesAls twee druppels water op actrice Emma Watson (30) lijken, er zijn ergere dingen in de wereld. Maar de gelijkenissen tussen de Amerikaanse Kari Lewis (31) en de actrice, vooral bekend van haar rol als Hermelien in de Harry Potter-films, zijn echt wel frappant. “Zelfs m'n moeder denkt soms dat ik Emma ben”, vertelt ze in de Britse krant Daily Mail.

1 reactie

 • Philippe Deckers

  1 maand geleden
  Ze date op het ogenblik met Chelsea eigenaar Roman Abramovich.
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'