Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Amerikaanse actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar auto-ongeluk

UpdateDe Amerikaanse actrice Anne Heche is overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie van Heche, die vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade opliep en in coma lag, vrijdag laten weten. Omdat ze hersendood is verklaard, is ze wettelijk gezien gestorven. Heche, die 53 jaar is geworden, ligt echter nog wel aan de beademing. Dit omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.

 1. Koen Wauters moest dienstplicht vervullen tijdens glorieperiode Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”
  Play

  Koen Wauters moest dienst­plicht vervullen tijdens glorieperi­o­de Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging”

  De dienstplicht weer invoeren of niet? Het is ‘Het Debat van de Dag’ op HLN en JOE. Ook Koen Wauters (55) kan erover meepraten. Hij moest zich in volle Clouseaumania-periode aanmelden als milicien bij het Belgische leger. Hij vertelde er vanochtend over op JOE bij Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Het was alsof Elvis Presley naar het leger ging. Er stonden journalisten van VTM voor de poort van de kazerne.”
 2. Dochter Olivia Newton-John maakt ommezwaai: “Ik wil mijn borstimplantaten laten verwijderen”
  Celebrities
  1

  Dochter Olivia New­ton-Jo­hn maakt ommezwaai: “Ik wil mijn borstim­plan­ta­ten laten verwijde­ren”

  Chloe Lattanzi (36), de dochter van de overleden ‘Grease’-ster Olivia Newton-John, heeft spijt van haar plastische ingrepen. Op Instagram deelde ze afgelopen maandag een openhartige video waarin ze verklaart te overwegen opnieuw voor een natuurlijke uitstraling te gaan én beter voor haar lichaam te zorgen. “Ik wist niet dat er bijwerkingen waren”, klinkt het.
 1. ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneemster: “We verliezen een vriend”
  CELEBRITIES

  ‘The Try Guys’ reageren op exit van Ned Fulmer na overspel met werkneem­ster: “We verliezen een vriend”

  Een week geleden kondigden ‘The Try Guys’ aan dat ze de samenwerking met medeoprichter Ned Fulmer stopgezet hebben. Een gevolg van zijn affaire met een werkneemster in het bedrijf. ‘The Try Guys’ gaan nu verder als drietal. In een video reageren de populaire YouTubers voor het eerst op die moeilijke beslissing: “Ik weet niet of we ooit de pijn kunnen uiten die we nu voelen."