Amber Heard tijdens het proces.
Volledig scherm
Amber Heard tijdens het proces. © AFP

Amber Heard vraagt ​​rechtbank om proces nietig te verklaren vanwege 'verkeerd jurylid’

CelebritiesAmber Heard (36) en haar advocaten geven zich nog niet gewonnen. De actrice heeft de rechtbank gevraagd om de uitspraak in de smaadzaak tegen Johnny Depp (59) nietig te verklaren en het proces opnieuw te voeren. In juridische documenten, die vrijdag werden ingediend, stelt het team van Amber dat één van de juryleden die over de zaak oordeelde nooit werd opgeroepen voor zijn juryplicht.

19 reacties

 • Linda Wellekens

  3 maanden geleden
  Ze zou beter zwijgen.
 • Saskia Jongen

  3 maanden geleden
  Groot gelijk meid
 • Mark Smeyers

  3 maanden geleden
  Ze zou beter gewoon stoppen met aandacht te trekken, binnen dit en enkele maanden zou zowat iedereen het toch vergeten zijn, maar nu blijft ze maar om aandacht roepen ... zielig gewoon, sorry.
 • Peter van Nieuwpoort

  3 maanden geleden
  Dat men aan deze onzin zoveel tijd besteedt, is typisch hollywoodtheater. Deze juffrouw blijft haar krokodillentranen rond strooien, in de hoop maar niet te moeten betalen. Waarvan zou ze moeten betalen eigenlijk want, slechter dan in die rechtzaak kan je toch niet acteren?
 • Johnny Red

  3 maanden geleden
  Goed en dat ze de schade vergoeding voor Depp verdubbelen a.u b. Advocaten zijn er natuurlijk om geld te verdienen, heel veel geld. Hopelijk heeft ze straks nog wat over om zichzelf te onderhouden anders zal ze nog een crowdfunding moeten starten. Badlooser. Metoo wanabee, ..
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Van mijnwerkersdochter tot countrylegende: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden
  Celebrities
  4

  Van mijnwer­kers­doch­ter tot countryle­gen­de: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden

  De Amerikaanse countryzangeres Loretta Lynn is dinsdag bij haar thuis in Hurricane Mills, Tennesee op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bevestigd aan ‘The Guardian’. Lynn, die onder andere bekend is van wereldhits als ‘You Ain’t Woman Enough (To Take My Man)’ en ‘Coal Miner’s Daughter’ trouwde op vijftienjarige leeftijd als dochter van een mijnwerker en verwerkte die levenservaringen later in haar nummers.
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.