AFP
Volledig scherm
© AFP

Amber Heard sluit getuigenissen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”

CelebritiesNa zes spectaculaire weken zit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard er bijna op. Donderdag kwamen de laatste getuigen aan het woord, waaronder ook Amber zelf. De actrice, die 100 miljoen dollar schadevergoeding eist van haar ex, kwam als laatste aan het woord en werd opnieuw erg emotioneel. Ze vertelde zwaar getraumatiseerd te zijn, niet alleen door haar relatie met Depp, maar ook door de afgelopen weken. “Het is al zo pijnlijk en vernederend geweest. Ik hoop dat niemand anders dit ooit moet meemaken. Ik wil gewoon dat Johnny mij met rust laat”, klonk het. Morgen volgen de slotpleidooien, waarna de jury zich terug zal trekken voor beraadslaging.

21 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  4 weken geleden
  Ik supporter voor Depp !
 • Dick DECOCK

  4 weken geleden
  Degene die wint is de beste acteur, en verdient oscar
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Ik geloof haar als ze zegt dat ze doodsbedreigingen krijgt, maar dat is het enige waarin ik haar volg. Bij het laatste kruisverhoor heeft ze zichzelf tegengesproken en haar geloofwaardigheid compleet ondermijnd. Ik ben van mening dat Johnny Depp ook niet vrijuit gaat, maar ze is duidelijk narcistisch en leeft in haar eigen wereldje. Bovendien heeft ze om de haverklap leugens verklaard (iedereen liegt behalve zij, lol) in de rechtbank en mogelijks met bewijsmateriaal gefoefeld. RIP carrière.
 • Kevin Schouteden

  1 maand geleden
  Iedereen dat durft te zeggen dat Amber het slachtoffer is heeft niet de case gevolgd en het bewijs .. dit is geen vrouw dat mishandeld is
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  als ze er een film over maken hebben ze alvast al de 2 beste acteurs .
 1. Acteur Ben Stiller ontmoet Oekraïense president Zelensky: “Je ziet oorlog op tv, maar in het echt is het toch anders”
  Play
  Celebrities

  Acteur Ben Stiller ontmoet Oekraïense president Zelensky: “Je ziet oorlog op tv, maar in het echt is het toch anders”

  De Amerikaanse acteur Ben Stiller (56), voornamelijk bekend van zijn komediefilms, heeft Oekraïne bezocht om de getroffen bevolking te steunen. Hij ontmoette onder meer mensen in Kiev, Lviv en Irpin. Sinds 2017 is de acteur minder te zien in films en focust hij zich op zijn carrière als regisseur én wil hij zich ook inzetten voor maatschappelijke doelen. Sinds 2018 is hij daarom goodwill-ambassadeur van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen. In zijn videoboodschap roept hij op tot een gelijke behandeling van vluchtelingen: “Iedereen heeft recht op veiligheid.”