AP
Volledig scherm
© AP

Amber Heard schakelt nieuwe advocaten in: “We hebben er vertrouwen in dat de rechter het oordeel zal terugdraaien”

CelebritiesAmber Heard (36) is duidelijk niet van plan om de moed op te geven. De actrice verklaarde eerder al in hoger beroep te gaan tegen haar ex-man Johnny Depp (59). Ondertussen raakte ook bekend dat de ‘Aquaman’-actrice enkele nieuwe advocaten ingehuurd heeft.

 1. Dochtertje van Serena Williams maakt hilarische vergissing: “Is dat voor onze kat?”
  Play
  Celebrities

  Dochtertje van Serena Williams maakt hilarische vergissing: “Is dat voor onze kat?”

  Tennislegende Serena Williams (41) is niet alleen een ster op het tennisveld, ook op TikTok weet ze het publiek te bekoren. Zo deelt ze regelmatig video’s met haar vijfjarige dochter Olympia. Waaronder een filmpje waarin Olympia met “een kattenspeeltje” aan het spelen is. “Is dat voor onze kat, Karma?”, vraagt Serena lachend aan haar dochter die eigenlijk met een tampon aan het spelen is.
 2. Selma Blair draagt in ‘Dancing with the Stars’ blinddoek om prikkels buiten te sluiten: “Je raakt gedesoriënteerd”
  Play
  Celebrities

  Selma Blair draagt in ‘Dancing with the Stars’ blinddoek om prikkels buiten te sluiten: “Je raakt gedesoriën­teerd”

  Selma Blair (50) danst met een blinddoek tijdens het Amerikaanse dansprogramma ‘Dancing With the Stars’. De actrice doet dat omdat ze lijdt aan multiple sclerose waardoor ze snel zintuiglijk overbelast wordt. De vele lichten, het publiek en de spanning tijdens haar optredens helpen haar daar niet bij. Haar danspartner, Sasha Farber (38), doet haar in het begin van de dans de doek om en begeleidt haar doorheen het nummer. Blair zei achteraf dat de blinddoek echt helpt. “Maar je raakt ook gedesoriënteerd, wat best spannend is.”