Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © Photo News

Amber Heard reageert voor het eerst sinds rechtszaak: “Je gelooft toch niet dat dit eerlijk was?"

CelebritiesJohnny Depp (59) bedankte zijn fans al in een TikTok-video, na zijn winst in de rechtbank van Fairfax, Virginia. Amber Heard (36), die haar slag niet thuishaalde, bleef tot nu toe stil. In een trailer van NBC News is te zien hoe de actrice voor het eerst reageert op de gebeurtenissen in de rechtszaal. “Je gelooft toch zelf niet dat dit eerlijk was?”, sneert ze. 

10 reacties

 • piet devlieger

  3 maanden geleden
  Het beste is geen woorden meer te verspillen aan dat mens.
 • ivan de ridder

  3 maanden geleden
  Elaine, Amber's advocate heeft rechter en jury op nationale televisie al beschuldigd van een onpartijdig proces. Nu legt Amber zelf de schuld bij de getuigen, als zouden ze voor geld meineed gepleegd hebben in de rechtbank. Iets waar zij zélf geen problemen mee had. Valt ook op dat zij dit allemaal beklagen op sociale media ... de PR draait duidelijk volle toeren. Dat ze verloren heeft, hebben ze volledig aan zichzelf te danken, met de faliekante getuigenissen en 'bewijzen' van de verdediging.
 • Feline Noé

  3 maanden geleden
  We geloven dat dit 200% correct was en dat ze dringend hulp nodig heeft voor ze nog meer mensen kwetst.
 • Gerd Peeters

  3 maanden geleden
  Het enige dat zij wou, is zoveel mogelijk schade berokkenen en een smak geld binnenhalen, dat is alles voor die narcist.
 • Maartje Nieuwboter

  3 maanden geleden
  Tuurlijk was het niet eerlijk. Fijn dat de juryleden dat wisten te doorprikken en haar doorhadden. Misschien moet ze het van de zonnige kant bekijken : na zo'n sterke acteerprestatie valt ze bij de volgende oscar-uitreikingen vast meermaals in de prijzen.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.