Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © EPA

Amber Heard ontslaat haar pr-team na weken vol negatieve headlines: “Ongezien en ongehoord”

CelebritiesAmber Heard (36) heeft de banden met haar pr-team verbroken, slechts enkele dagen voor ze moet getuigen op het monsterproces tegen Johnny Depp (58). Heard zou volgens insiders niet blij zijn geweest met de eindeloze stroom aan negatieve headlines die de laatste weken over haar verschenen.

21 reacties

 • Mario Verstraten

  2 maanden geleden
  Dat wil zeggen dat ze tijdens het proces nieuws en/of sociale media gevolgd heeft en dat mag niet. Daar is zelfs al een getuige voor weggestuurd.
 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel…
 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Euh, een succesvol proces hangt af van een PR machine?
 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar : je moet wachten op een veroordeling en niet afgaan op het vethaal van 1 partij. Borsato bvb komt ook nergens meer ad bak, maar is nergens veroordeeld. Cordon sanitaire, nog zo een uitsluiting. Vertrouw in het gerecht, vertrouw in de democratie. Dit is tenslotte China of Rusland niet.
 • mieke jansens

  2 maanden geleden
  Wie zaait zal oogsten
 1. Binnenkijken bij ‘Camp North’: dochter Kim Kardashian vliegt met privéjet naar verjaardagsfeestje
  Play
  Celebrities
  3

  Binnenkij­ken bij ‘Camp North’: dochter Kim Kardashian vliegt met privéjet naar verjaar­dags­feest­je

  North West, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is onlangs (15 juni) negen jaar geworden. Realityster Kim nam haar dochter en acht andere meisjes daarom mee op kampeertrip. Het avontuurlijke verjaardagsfeestje kreeg de toepasselijke naam ‘Camp North’. De kinderen reisden in stijl, met de privéjet van Kim. Ze genoten van tal van buitenactiviteiten zoals boogschieten en wakesurfen.