Johnny Depp (links) en Amber Heard
Volledig scherm
Johnny Depp (links) en Amber Heard © AP

Amber Heard officieel in hoger beroep in zaak tegen Johnny Depp

CelebritiesDe advocaten van Amber Heard (36) hebben afgelopen vrijdag officieel hoger beroep aangetekend in de smaadzaak van haar ex-man Johnny Depp (59). Ze stellen in een 43 pagina’s tellend rechtbankdocument dat er onvoldoende bewijs was voor de uitspraak in het voordeel van Depp.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. Kanye ‘Ye’ West ligt in de clinch met Adidas na ‘white lives matter’-actie: “Ik bén Adidas”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West ligt in de clinch met Adidas na ‘white lives mat­ter’-ac­tie: “Ik bén Adidas”

  Adidas is niet zeker of ze hun samenwerking met rapper Kanye ‘Ye’ West (45) willen verderzetten. Het sportmerk werkt al samen met de artiest sinds 2016. Zo brachten ze samen zijn Yeezy-kledinglijn tot stand. Maar aangezien Ye zich de laatste tijd vaak negatief heeft uitgelaten over het bedrijf en diens CEO, trekken ze nu de krachtenbundeling in twijfel. De ‘white lives matter’-actie tijdens Paris Fashion Week zou de druppel geweest zijn.