Johnny Depp en Amber Heard kwamen lijnrecht tegenover elkaar te staan in de rechtbank, en gaan nu allebei in beroep tegen de uitspraak van de rechter
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp en Amber Heard kwamen lijnrecht tegenover elkaar te staan in de rechtbank, en gaan nu allebei in beroep tegen de uitspraak van de rechter © /

Amber Heard moét wel beroep aantekenen tegen vonnis Johnny Depp: “Ze zit financieel compleet aan de grond”

CelebritiesBijna dag op dag zes maanden geleden kwam er een einde aan de smaadzaak die Johnny Depp (59) had aangespannen tegen ex-vrouw Amber Heard (36). Wie dacht dat daarmee ook een einde zou komen aan alle heisa, komt echter bedrogen uit. Heard tekende namelijk - net zoals Depp - beroep aan tegen de uitspraak. Een wanhoopsdaad, zo lijkt het. Want de ‘Aquaman’-actrice zou blutter dan blut zijn. “Ze zit op een put van 16 miljoen dollar, en die komt niet alleen van de schadevergoeding.”

12 reacties

 • jan gypers

  2 maanden geleden
  Mensen die elkaar graag gezien hebben horen lief voor elkaar te zijn
 • Herman Van Beneden

  2 maanden geleden
  Haha nog meer de dieperik in.
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Lijkt me juist van niet. Hoe gaat ze haar advocaten betalen als ze compleet aan de grond zit? En de rechtskosten als ze achteraf opnieuw in het stof bijt?
 • Olivier Maes

  2 maanden geleden
  Depp gaat dit mega proces zonder twijfel verliezen; Hirst haar ex vriendje Elon Musk gaat Jonnhy zo afmaken.
 • Daniel Byl

  2 maanden geleden
  Die Johnny Depp is ook geen onbeschreven blad hoor.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Wat mogen we verwachten van de show van Beyoncé in ons land? “Geld primeert op haar artistieke integriteit”
  PREMIUM
  Celebrities
  7

  Wat mogen we verwachten van de show van Beyoncé in ons land? “Geld primeert op haar artistieke integri­teit”

  Een wedergeboorte om u tegen te zeggen. Zeven jaar nadat Beyoncé voor het laatst concerteerde in ons land, keert ze terug. Gewapend met nieuwste plaat ‘Renaissance’ belooft ze op 14 mei andermaal vuurwerk in het Koning Boudewijnstadion. Wat mogen we van de show verwachten? En waar heeft Queen Bey zich de voorbije jaren mee bezig gehouden? “Ze is helemaal geen bondgenoot van de LGBTQ+-beweging.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.