Amber Heard: “Mijn zus leerde Johnny Depp coke snuiven met een tampon”

CelebritiesHet wedstrijdje moddergooien dat momenteel aan de gang is tussen Johnny Depp en Amber Heard in de rechtbank van Fairfax, Virginia, is zonet naar nieuwe hoogten getild. Heard had het namelijk in detail over de drugsverslaving van haar ex-man, en beweert dat hij van haar zus leerde hoe hij coke moest snuiven... met een tamponapplicator. 

7 reacties

 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  ze is blijkbaar zelf goed op de hoogte
 • Ludovic De Beuckeleer

  3 maanden geleden
  makkelijk om het in de schoenen van een ander te schuiven terwijl je er zelf bij was.
 • Wouter Vrijdags

  3 maanden geleden
  Van je zus moet je het hebben hahaha
 • Soraja Salluyts

  3 maanden geleden
  Sorry zenne maar die amber is echt een wicht da in een fantasie wereldje leeft die kan hand geven aan men moeder das ok zo 1 die vanalles ziet wat er nooit geweest is.
 • Frank Slaets

  3 maanden geleden
  Dit soort mensen zijn best te vermijden. Hopelijk is JD er van af na deze zaak en eindigt ze daar waar ze thuishoort: en winkel van zichzelf.
 1. “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley

  ‘You were always on my mind’, zong Elvis Presley. Exact vijfenveertig jaar na zijn overlijden - hij was amper 42 - is The King nog steeds on the mind van miljoenen fans, een cultuuricoon zonder weerga. Maar zo zeemzoet als die klassieker, zo bitter was het einde van de ooit zo slanke en vitale jongeman, die jarenlang talloze meisjesharten sneller had doen slaan. Een verslag van zijn laatste dagen, waarin hij kampte met obesitas, een manische depressie en verslavingen. “Hij redeneerde dat er geen probleem is, zolang je je spul niet bij een straatdealer moet halen.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.