Amber Heard: “Mijn zus leerde Johnny Depp coke snuiven met een tampon”

CelebritiesHet wedstrijdje moddergooien dat momenteel aan de gang is tussen Johnny Depp en Amber Heard in de rechtbank van Fairfax, Virginia, is zonet naar nieuwe hoogten getild. Heard had het namelijk in detail over de drugsverslaving van haar ex-man, en beweert dat hij van haar zus leerde hoe hij coke moest snuiven... met een tamponapplicator. 

7 reacties

 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  ze is blijkbaar zelf goed op de hoogte
 • Ludovic De Beuckeleer

  3 maanden geleden
  makkelijk om het in de schoenen van een ander te schuiven terwijl je er zelf bij was.
 • Wouter Vrijdags

  3 maanden geleden
  Van je zus moet je het hebben hahaha
 • Soraja Salluyts

  3 maanden geleden
  Sorry zenne maar die amber is echt een wicht da in een fantasie wereldje leeft die kan hand geven aan men moeder das ok zo 1 die vanalles ziet wat er nooit geweest is.
 • Frank Slaets

  3 maanden geleden
  Dit soort mensen zijn best te vermijden. Hopelijk is JD er van af na deze zaak en eindigt ze daar waar ze thuishoort: en winkel van zichzelf.
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 3. Hebben ze nu ruzie? Waarom Nicola Peltz geen Victoria Beckham-trouwjurk droeg tijdens huwelijk met Brooklyn
  CELEBRITIES

  Hebben ze nu ruzie? Waarom Nicola Peltz geen Victoria Beck­ham-trouw­jurk droeg tijdens huwelijk met Brooklyn

  Toen Nicole Peltz (27) in april in het huwelijksbootje met Brooklyn Beckham (23) stapte, deed ze dat niet in een trouwjurk van haar schoonmoeder en modeontwerpster Victoria Beckham (48). Wel in Valentino Haute Couture. De bewuste keuze van de jurk leidde tot geruchten dat het niet zo goed zou boteren tussen de twee. Nicola en Brooklyn spreken zich voor het eerst uit over de zogenaamde vete. “Iedereen in onze familie kan met elkaar overweg, wat heel goed is.”