Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © REUTERS

Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar

CelebritiesOpgeven? Dat staat niet in het woordenboek van Amber Heard (36). De beruchte ex-vrouw van Johnny Depp (59) houdt een wissel van de wacht en schakelt nieuwe advocaten in voor het beroep dat ze aantekende tegen Depp. Daarnaast ligt ze ook nog in de clinch met twee verzekeringsbedrijven, die weigeren om de kosten van haar verdediging te dekken. In totaal hangt er Heard een rekening van bijna 23 miljoen dollar boven het hoofd.

8 reacties

 • Esther Nijdam

  2 maanden geleden
  Als je weet dat je de waarheid spreekt geef je nooit op. Ik vind het lachwekkend dat zoveel mensen denken of willen denken dat Depp onschuldig is en beweren dat Amber liegt. Zijn jullie erbij geweest tijdens de relatie? En dan beweren dat het duidelijk is dat Amber liegt. Nooit van getraumatiseerde mensen gehoord? Kom op zeg denk na. Wat voor reden had zij in 2018 om te liegen? Geld had ze al binnen. Denk na. Iemand geloven die aantoonbaar drank en drugs misbruikt?
 • Anatole De Cock

  2 maanden geleden
  Die graaft haar eigen alsmaar dieper in de put
 • danny suenaert

  2 maanden geleden
  En aan de bak komen als actrice kan ze nu ook wel vergeten want niemand wil nog gaan kijken.
 • Luc Deville

  2 maanden geleden
  Rekening van 8 miljoen voor haar advocaten! Wat hebben die advocaten gedaan dat ze aan zo'n bedrag komen? Buiten burelen, computers en telefoons hebben ze (dure) apparatuur nodig. Ook zijn er geen dure testen nodig.
 • Tim Van Acker

  2 maanden geleden
  Geld uitgeven dat je niet hebt. Ze zou beter stoppen. Gelijk heeft ze niet gekregen. Leg u daar dan bij neer