Amber Heard
Volledig scherm
Amber Heard © AFP

Amber Heard is blij met uitspraak rond zaak Johnny Depp: “Maar niet verrast”

CelebritiesAmber Heard (34) is blij dat haar ex-man Johnny Depp niet in beroep mag gaan tegen de uitspraak van de rechter, zo laat haar woordvoerder weten. Johnny klaagde de Britse krant The Sun aan omdat hij een ‘vrouwenmepper’ genoemd werd in één van hun headlines, maar hij verloor de zaak. 

8 reacties

 • Sanne Vermeulen

  1 jaar geleden
  Daarbij heeft zijn ex vrouw hem verdedigd en er is ook meer dan genoeg bewijs tegen Amber. Helaas is hij als man altijd in het nadeel, en dat is ook genderongelijkheid
 • Pieter De Weerdt

  1 jaar geleden
  Het is al meerdere jaren bezig dat Depp zich meer focust op drank en drugs dan op zijn acteerwerk. En zijn agressiviteiten tegen Amber waren de druppel
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Hij heeft zelf toegegeven haar 2 kopstoten te hebben gegeven. Dan zijt ge idd een womenbeater zoals de krant zei, hij heeft niet voor niets de rechtszaak verloren hé ;)
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Groot gelijk Amber
 • tom liesenborghs

  2 jaar geleden
  Er zijn op internet genoeg geluidsfragmenten beschikbaar waar zij toegeeft dat zijn hem geslagen heeft en hij alles geprobeerd heeft om weg te gaan. Maar als man gelooft niemand je omdat je sterker bent en je kan verdedigen maar als je dat doet dan ben jij de mishandelaar. Geslagen worden doet pijn ongeacht wie slaat en hoe sterk je bent.