Volledig scherm
© AFP

Amber Heard haalt slag thuis: Johnny Depp verliest rechtszaak tegen The Sun (maar gaat meteen in beroep)

CelebritiesBijna drie maanden na het einde van de rechtszaak is de kogel eindelijk door de kerk. Rechter Andrew Nicol heeft beslist dat Johnny Depp (57) de smaadzaak die hij aanspande tegen de Britse krant The Sun verloren heeft. De krant had hem een ‘wife beater’ (vrouwenmishandelaar) genoemd in een artikel in 2018. Zijn ex Amber Heard, die The Sun bijstond en voor hen getuigde, haalt daarmee haar slag thuis: de rechter acht het bewezen dat Depp haar wel degelijk geslagen heeft. Johnny Depp liet na afloop van de zaak meteen weten in hoger beroep te gaan.

7 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  4 maanden geleden
  Vrouwelijke listen gebeuren onder de radar van de man. Mannen kunnen zo laag niet bukken. En ze zijn dan ook verrast en verbijsterd als ze de vrouwelijke intriges gewaarworden van hun geliefde vrouw. Maar dan is het meestal te laat ... Mannen zijn ook veel gevoeliger, dus ja ik heb medelijden met JD en absoluut niet met AH.
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  In dat soort zaken moet je meestal toch in hoger beroep gaan om een juist oordeel te krijgen. De juridische mallemolen moet draaien. Die zorgt ook voor werkgelegenheid en inkomen bij al wie er bij betrokken is.
 • maud hallett

  4 maanden geleden
  Groot gelijk Johnny,  The Sun is een roddelkrant.
 • Wouter Waumans

  4 maanden geleden
  Dégoûtant. Na alles wat we gezien hebben.
 • Lina Pulatova

  4 maanden geleden
  Dus de rechter gelooft de bla bla die de advocaten van Amber Heard zeggen en de meer dan 80 bewijzen van Johnny niet? Dus ze moeten maar gewoon geloven wat Amber zegt? Serieus?! De ex-vrouwen van Johnny verdedigen hem en zeggen dat Johnny altijd lief en vriendelijk was, de ouders van Amber zeiden zelfs dat ze hem zagen als een zoon, zouden de ouders dat zeggen tegen de mishandelaar van hun dochter? ik denk het niet. Amber en haar zus heeft zich al een keer versproken in de rechtzaak. Komaan!
 1. OVERZICHT. Alle markante uitspraken en feiten uit het proces Depp vs. The Sun op een rijtje
  PREMIUM
  Celebrities

  OVERZICHT. Alle markante uitspraken en feiten uit het proces Depp vs. The Sun op een rijtje

  Na bijna drie maanden is er eindelijk een uitspraak gevallen in de zaak Johnny Depp (57) versus The Sun, die hem een ‘vrouwenmepper’ noemde. De rechter acht het bewezen dat de ‘Pirates of the Caribbean’-acteur wel degelijk zijn ex Amber Heard geslagen zou hebben. Niet meer helemaal mee met wat er tijdens de intussen beruchte rechtszaak gebeurde? Wij zetten de meest markante uitspraken en feiten nog even voor je op een rijtje.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"